Dodavanje kontakta iz globalnog spiska adresa

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možda ćete hteti da zabeležite važne datume vezane za kontakte, kao što su datumi rođenja ili zaposlenja, ili ćete hteti da imate mogućnost stupanja u kontakt sa njima kada niste povezani sa sistemom Exchange. Kada dodate nekoga sa globalnog spiska adresa (GAL) u svoje kontakte, možete da personalizujete kontakt informacije te osobe na računaru bez unošenja promena u globalni spisak adresa.

  1. Na traci za navigaciju izaberite stavku Ljudi.

    Izaberite stavku „Osobe“

  2. U grupi Pronalaženje, u polju Pretraga osoba otkucajte ime osobe koju želite da dodate ili kliknite na dugme Adresar da biste ih potražili.

    Pretraga osoba u globalnom spisku adresa radi dodavanja u kontakte

  3. Kliknite na ime osobe koju želite da dodate i izaberite stavku Dodaj u kontakte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Pravljenje kontakta

Brisanje kontakta

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×