Dodavanje kolona i redova u tabelu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Jedan brz način za dodavanje redova i kolona tabele je da koristite mala traka sa alatkama koja se otvara kada ste u tabelu. Ako imate miš, druga opcija je da biste koristili Umetanje kontrole.

Koristite na maloj traci sa alatkama da biste dodali redove i kolone

Da biste otvorili na maloj traci sa alatkama, kliknite desnim tasterom miša na ćeliju u tabeli ili dodirnite na izabranu ćeliju u tabeli pored stavke koju želite da dodate red ili kolonu. Na maloj traci sa alatkama kliknite na dugme Umetni i odaberite gde želite da umetnete red ili kolonu.

Mala traka sa alatkama

Umetanje kontrole koristite za dodavanje redova i kolona

Umetanje kontrole funkcionišu samo sa miš. Ako koristite uređaj omogućen za dodir, koristite na maloj traci sa alatkama, što je opisano iznad.

Umetanje kontrole se pojavljuju izvan tabele kada premestite kursor iznad ili sa leve strane dve kolone ili redove. Kliknite na dugme Umetni kontrolu, a novu kolonu ili red će biti umetnuta na toj lokaciji.

Umetanje kontrole

Savet : Da biste umetnuli više od jedne kolone ili reda u isto vreme, izaberite stavku kao velikog broja kolona ili redova onako kako želite da dodate pre nego što kliknete na dugme Umetni kontrole. Na primer, da biste umetnuli dva reda, prvo izaberite stavku dva reda u tabeli i zatim kliknite na dugme Umetni kontrole.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×