Dodavanje istočnoazijski fontova u operativnom sistemu Windows 10 za upotrebu sa Office dokumentima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako neko kreira dokument na računaru sa istočnoazijski jezik verzijom sistema Office, taj dokument može da izgleda drugačije kada se dele sa neke druge osobe koja nema istočnoazijski fontove instalirane na računaru. Office programi zameniće originalne font sa najsličniji instaliranih font, što može dovesti do neparan razmak između znakova. Možete da dodate jezik treba za fontove ispravno prikazali.

Iako se on može da dođe nakon bilo koji jezik, fonta neusaglašenost se najčešće javljaju sa korisnicima na nove istočnoazijski fontove koji se dobijaju uz Office 2016, zato što korisnicima ranijih verzija sistema Office neće imati instalirane ove fontove.

Napomena : U sistemu Office 2016, Dengxian je novi podrazumevani font za pojednostavljeni kineski verziju programa Excel, Word, PowerPoint, Outlook i OneNote. Ako koristite Office 2010 ili Office 2013, možete da instalirate paket Dengxian fonta sa Lokacije Microsoft Download Center.

Dodavanje jezika i povezane fontova

  1. Kliknite na dugme Windows Start , izaberite stavku postavkei zatim kliknite na dugme vreme i jezik.

    Vreme i postavke jezika u operativnom sistemu Windows 10
  2. Kliknite na dugme Region i jezik, a zatim kliknite na dugme Dodaj jezik.

    Dodavanje jezika u operativnom sistemu Windows 10
  3. Izaberite jezik za font koji želite da dodate. Fontove povezane sa tom jeziku će biti preuzeta, a tekst bi trebalo da ispravno prikazali.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Promena jezika ili tastature

Paket pribora za jezik za Office 2016

Preuzimanja Office jezičkih interfejs paketa

Dodavanje jezika ili Podešavanje željenih opcija jezika u sistemu Office

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×