Dodavanje informacija kontaktu pomoću stranice „Sva polja“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada dodate ili ažurirate informacije za neki kontakt, možete da prikažete sva polja sa informacijama u tabeli koristeći stranicu Sva poljastranica. Zatim možete da dodate nove informacije u tabelu. Kada se ponovo prebacite na obrazac za kontakt, ažurirane informacije će biti dostupne u odgovarajućem polju.

U ovom odeljku

Više o stranici „Sva polja“

Dodavanje ili ažuriranje kontakt informacija

Dodavanje korisnički definisanog polja

Više o stranici „Sva polja“

Ne uklapaju se sva polja u obrazac za kontakt. Međutim, na stranici Sva polja na obrascu možete da vidite sve informacije koje su unete za neki kontakt, sortirane u tabele u skladu sa tipom informacija. Na primer, ako želite da prikažete ili uredite samo adresu za neki kontakt, možete da odaberete tabelu koja navodi polja za informacije o toj adresi. Možete i da definišete sopstvena polja za kontakt informacije.

Napomena : Ažurirane informacije se pojavljuju samo ako se odgovarajuće polje prikazuje u obrascu za kontakt. Ako polje nije prikazano, možda zbog ograničenja prostora, informacije su dostupne na listu u srodnom odeljku obrasca za kontakt ili u srodnoj tabeli Sva polja.

Vrh stranice

Dodavanje ili ažuriranje kontakt informacija

  1. U otvorenom kontaktu, na kartici Kontakt, u grupi Prikaz kliknite na Sva polja.

  2. Sa liste Izaberi iz odaberite tip informacija koji želite da dodate ili promenite.

  3. Pronađite informacije koje želite da dodate ili promenite u koloni Ime i u koloni Vrednost pored nje otkucajte informacije.

  4. Kada završite sa ažuriranjem informacija, na kartici Kontakt, u grupi Radnje kliknite na Sačuvaj i zatvori.

Napomena : Da biste u bilo koje vreme prikazali otvoreni kontakt, u prikazu Sva polja, na kartici Kontakt, u grupi Prikaz kliknite na Opšte. Nove informacije se ne čuvaju dok ne kliknete na Sačuvaj i zatvori u bilo kom prikazu.

Vrh stranice

Dodavanje korisnički definisanog polja

  1. U otvorenom kontaktu, na kartici Kontakt, u grupi Prikaz kliknite na Sva polja.

  2. Sa liste Izaberite iz odaberite stavku Korisnički definisana polja u ovoj stavci.

  3. Kliknite na Novo.

  4. U dijalogu Novo polje, u polje Ime otkucajte ime za polje.

  5. Na listama Tip i Format izaberite odgovarajuća svojstva za polje.

  6. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Da biste izvršili promene u korisnički definisanim poljima, kliknite na polje, izaberite stavku Svojstva, a zatim napravite izmene.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×