Dodavanje informacija kontaktu pomoću stranice „Sva polja“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne za sve informacije o polja uklopi na obrazac za kontaktkontakta. Za dodavanje ili ažuriranje informacija o kontaktu, možete da prikažete sve informacije o polja u tabeli pomoću Sva poljastranice. Kada se prebacite nazad na obrascu za kontakt, ažurirane informacije su dostupne u odgovarajućem polju.

Napomena : Ako ažurirane informacije tako da se pojavljuju u obrascu za kontakt, možda zbog ograničenja prostora, informacije će biti dostupne na listi u odeljku povezani kontakt obrasca ili u povezanoj tabeli Sva polja .

Dodavanje ili ažuriranje kontakt informacija

 1. U otvorenom kontaktu, na kartici Kontakt, u grupi Prikaz kliknite na Sva polja.

 2. Izaberite stavku sa liste Odaberite tip informacija koje želite da dodate ili promenite.
  Izbor tipa informacija za unos na stranicu „Sva polja“

 3. Pronađite informacije koje želite da dodate ili promenite u koloni Ime i u koloni Vrednost pored nje otkucajte informacije.

 4. Na kartici Kontakti, u grupi Radnje kliknite na dugme Sačuvaj & zatvori.

Napomena : Da biste u bilo koje vreme prikazali otvoreni kontakt, u prikazu Sva polja, na kartici Kontakt, u grupi Prikaz kliknite na Opšte. Nove informacije se ne čuvaju dok ne kliknete na Sačuvaj i zatvori u bilo kom prikazu.

Vrh stranice

Kreiranje prilagođenog polja

Koje su ograničene na polja pružaju u obrascu za kontakt. Da biste kreirali korisnički definisani ili prilagođeni polje kontakta, uradite sledeće:

 1. U otvorenom kontaktu, na kartici Kontakt, u grupi Prikaz kliknite na Sva polja.

 2. Sa liste Izaberite iz odaberite stavku Korisnički definisana polja u ovoj stavci.

 3. Kliknite na dugme novo na dnu prozora kontakt.

 4. U dijalogu Novo polje, u polje Ime otkucajte ime za polje.

 5. Oblikovanje lista " tip " i izaberite odgovarajući svojstva za polje. Informacije o tipovima uključuju tako kao tekst, broj, datum/vreme "," da/ne i ključne reči. Oblikuj zavisi od vrste koju ste izabrali.

Napomena : Da biste izvršili promene u korisnički definisanim poljima, kliknite na polje, izaberite stavku Svojstva, a zatim napravite izmene.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×