Dodavanje informacija kontaktu pomoću stranice „Sva polja“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ne za sve informacije o polja uklopi na obrazac za kontaktkontakta. Za dodavanje ili ažuriranje informacija o kontaktu, možete prikazati sve informacije o polja u tabeli pomoću stranice " Sva polja ". Kada se prebacite nazad na obrascu za kontakt, ažurirane informacije su dostupne u odgovarajućem polju.

Napomena: Ako ažurirane informacije tako da se pojavljuju u obrascu za kontakt, možda zbog ograničenja prostora, informacije će biti dostupne na listi u odeljku povezani kontakt obrasca ili u povezanoj tabeli Sva polja .

Dodavanje ili ažuriranje kontakt informacija

 1. U otvorenoj poruci, na kartici kontakt , u grupi Prikaži izaberite stavku Sva polja.

 2. Izaberite stavku sa liste odaberite tip informacija koje želite da dodate ili promenite.

  Izaberite sva polja da biste uneli informacije u obliku tabele.

 3. Pronađite informacije koje želite da dodate ili promenite u koloni ime , a u koloni " vrednost " pored nje, otkucajte željene informacije.

 4. Na glavni meni kontakt, kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Napomena: Da biste prikazali otvori kontakt u bilo kom trenutku u Svim poljima prikazu, na kartici kontakt , u grupi Prikaži izaberite stavku Opšte. Nove informacije se ne čuva, međutim, sve dok u prikazu ili kliknete na dugme Sačuvaj i zatvori .

Vrh stranice

Kreiranje prilagođenog polja

Koje su ograničene na polja pružaju u obrascu za kontakt. Da biste kreirali korisnički definisani ili prilagođeni polje kontakta, uradite sledeće:

 1. U otvorenoj poruci, u meniju kontakt izaberite stavku Sva polja.

 2. Izaberite stavku sa liste, odaberite stavku korisnički definisana polja u ovoj stavci.

 3. Kliknite na dugme novo na dnu prozora kontakt.

 4. U dijalogu Novo polje u polju ime otkucajte ime za polje.

 5. Oblikovanje lista " tip " i izaberite odgovarajući svojstva za polje. Informacije o tipovima uključuju tako kao tekst, broj, datum/vreme ",” da/ne i ključne reči. Oblikuj zavisi od vrste koju ste izabrali.

Napomena: Da biste promenili korisnički definisanih polja, kliknite na polje, izaberite stavku Svojstvai zatim unesite željene promene.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×