Dodavanje ili uklanjanje simbola za grupisanje cifara za broj u okviru za tekst ili polju za izraz

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Microsoft Office InfoPath možete da dodajete oblikovanje podataka okviru za tekst, okviru za izraz i kontrolama za birač datuma na svom predlošku obrasca da biste odredili kako se prikazuju datumi, vremena i brojevi kada ih korisnici unesu u obrasce zasnovane na vašem predlošku obrasca.

Možete da dodate Simbol grupisanja cifara samo za kontrole okvira za tekst koje sadrže tip podataka decimalni ili ceo broj ili kontrole okvira izraza koji su oblikovani kao broj decimala ili ceo broj. U zavisnosti od lokalnog standarda koji ste izabrali, znak za razdvajanje možda posebne više ili manje od tri cifara. Dodavanje ili uklanjanje na simbol grupisanja cifara utiče samo na prikazanu vrednost, ne i vrednost koja je sačuvana u izvoru podataka.

 1. Kliknite dvaput na kontrolu okvira za tekst ili kontrolu okvira sa izrazom čije podatke želite da oblikujete.

 2. U dijalogu Svojstva kontrole , uradite nešto od sledećeg:

  • Ako koristite kontrolu okvira za tekst, izaberite karticu Podaci.

  • Ako koristite kontrolu okvira sa izrazom, izaberite karticu Opšte.

 3. Uradite sledeće:

  • Za okvir za tekst, uverite se da lista Tip podataka prikazuje odgovarajući tip podataka, a zatim izaberite stavku Oblikovanje.

  • Uverite se da je na listi Oblikuj kao prikazan odgovarajući tip podataka, a zatim kliknite na dugme Oblikuj ako radite sa poljem za izraz.

 4. U dijalogu Oblikovanje tipa podataka uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste dodali simbol grupisanja cifara broj, potvrdite izbor koristite simbol grupisanja cifara , u okviru druge opcije.

  • Da biste uklonili Simbol grupisanja cifara broj, opozovite izbor koristite simbol grupisanja cifara , u okviru druge opcije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×