Dodavanje ili uklanjanje podataka iz grafikona

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U mogućnosti ste da izbrišete podatke iz lista sa podacima kao i iz grafikona povezanog sa njim. Kada iz lista sa podacima izbrišete podatke, Microsoft Graph će automatski ažurirati grafikon. Podatke iz lista sa podacima koji će se pojaviti na grafikonu možete da kontrolišete tako što ćete odabrati da izostavite ili uključite određene redove ili kolone lista sa podacima. Podatke možete dodati na grafikon direktnim upisivanjem u list sa podacima ili kopiranjem podataka iz drugog programa i lepljenjem u list sa podacima.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Unos podataka u listu sa podacima

Kopiranje podataka iz druge aplikacije

Isključite ili uključite redove ili kolone na listu sa podacima iz grafikona

Brisanje ćelija, redova ili kolona u listu sa podacima

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×