Dodavanje ili uklanjanje hitne adresu za organizaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Hitne adresa mora da bude povezan sa broja telefona – ali kada se ovo dogodi mogu se razlikovati između zemlje/regione. Na primer, u sad morate da povežete hitne adresu kada dodelite broj telefona za korisnika. U UK, morate da povežete hitne adresu sa brojem telefona kada se telefonskih brojeva iz usluge Office 365 ili prenošenje telefonskih brojeva iz trenutnog dobavljača usluga.

Bez obzira na to koji zemlje/regiona koji koristite, to je moguće da biste dodali lokaciju ili lokacije na hitne adrese ili uklanjanje i hitne adresu. U zavisnosti od broja fizička lokacije u vašoj organizaciji, možete ih kreirati za objekata, spratova i kancelarija. Vidite, koje su hitne lokacije, adrese i usmeravanje poziva? neke detalje.

Želite li da saznate kako da se zove Plan za i koliko košta potražite u članku Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje.

Da biste dodali adresu hitne

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > hitno lokacije > kliknite na dugme Dodaj.

  VAŽNO: Da biste videli opciju Glas u levom oknu za navigaciju u centru administracije usluge Skype za posao, prvo morate da kupite najmanje jednu Enterprise E5 licencu, jednu licencu za dodatak Telefonski sistem ili jednu licencu Audio konferencija.

 4. U oknu "Radnje", u okviru Nova adresa, postavite potrebne informacije u poljima.

 5. Kada unesete u sve informacije za adresu, kliknite na dugme Proveri valjanost.

  Upozorenje : Provera valjanosti ulica ili građanski adresu obuhvata uverite se da je legitimne i ispravno oblikovani. Je moguće da delimično ispravne hitno adresu tako da vam otkucana ime grada, ali možda prolaza i dalje prošla proveru valjanosti. Čak i ako je ispravno napisana i prosleđena provera valjanosti, kombinacija pogrešno napisano ime grada zajedno sa drugim ispravne delova adrese su dovoljno informacija da biste usmerili poziv u centru za odgovarajuće hitnih poruka.

  Ako nije moguće proveriti valjanost adresa, možete da pošaljete zahtev za ručno validaciju tako što ćete kliknuti poslali zahtev za validaciju ako pokušavate da biste proverili valjanost adresa u sad i kliknite na dugme Otvori zahtev za uslugu da biste dobili pomoć za proveru valjanosti adrese ako ste van na U.S.

 6. Kada je Validacija adresu, kliknite na dugme Sačuvaj.

Da biste uklonili hitne adresu

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > hitno lokacija > izaberite jednu koju želite da izbrišete i u oknu za radnje izaberite stavku Izbriši.

  VAŽNO: Da biste videli opciju Glas u levom oknu za navigaciju u centru administracije usluge Skype za posao, prvo morate da kupite najmanje jednu Enterprise E5 licencu, jednu licencu za dodatak Telefonski sistem ili jednu licencu Audio konferencija.

Srodne teme

Odredbe i uslovi pozivanja u hitnim slučajevima
Uslovi korišćenja Skype za posao Online PSTN usluga

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×