Dodavanje ili uklanjanje brojeva stranica

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Uzastopne brojeve stranica u čitavoj publikaciji možete da dodate ili uklonite iz master stranice. Potrebno je da ponovite ove korake za svaku master stranicu koju koristite ukoliko ih u publikaciji imate više.

Pre nego što započnete bilo koji od sledeća dva zadatka, postupite na sledeći način:

  1. U meniju Prikaz izaberite stavku Master stranica.

  2. U oknu zadataka Uredi master stranicu kliknite na strelicu pored master stranice kojoj želite da dodate brojeve stranica, a zatim kliknite na dugme Uredi.

Dodavanje brojeva stranica na master stranicu

  1. U meniju Umetanje izaberite stavku Brojevi stranica.

  2. U dijalogu Brojevi stranica izaberite željene opcije, a zatim kliknite na dugme U redu.

  3. Na master stranici će se pojaviti zaglavlje ili podnožje koje sadrži oznaku broja stranice (#). Pravi brojevi stranica će se pojaviti na stranicama publikacije na koje je primenjena master stranica.

Uklonite brojeve stranica iz master stranice

  • Na master stranici izaberite zaglavlje ili podnožje koje sadrži oznaku broja stranice (#), a zatim postupite na neki od sledećih načina:

    • Pritisnite kombinaciju tastera CTRL+SHIFT+X da biste uklonili čitavo zaglavlje ili podnožje.

    • Izaberite oznaku broja stranice (#) u zaglavlju ili podnožju, a zatim pritisnite taster DELETE da biste uklonili samo broj stranice.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×