Dodavanje ili uklanjanje audio zapisa iz multimedijalne poruke

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Funkcije u ovom članku nisu dostupni za bežične usluge pretplatnika u Sjedinjenim Američkim Državama. Usluga Outlook Mobile je ograničena na tekst poruke samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Usluga Outlook Mobile omogućava da u multimedijalne poruke na jednostavan način umetnete audio klipove i na taj način unapredite poruke. To mogu biti klipovi iz programa Clip Organizer ili vaše lične audio datoteke.

Ovaj članak sadrži:

Dodavanje audio datoteke

Pregled zvučne datoteke

Uklanjanje audio zapisa iz multimedijalne poruke

Ograničenja veličine za multimedijalne poruke

Dodavanje audio datoteke

 1. U nove multimedijalne poruke, izaberite slajd na koji želite da dodate zvučnu datoteku.

 2. Na kartici Multimedijalna poruka, u grupi Umetanje kliknite na strelicu na dugmetu Zvuk.

  Insert group

 3. Uradite sledeće:

  • Da biste dodali zvučne datoteke koja se nalazi na računaru ili eksternom disku, kliknite na dugme Iz datoteke. Pronađite fasciklu koja sadrži datoteku, a zatim kliknite dvaput na datoteku koju želite da dodate.

  • Da biste dodali audio klip iz programa Clip Organizer, izaberite stavku zvuk iz programa Clip Organizer, pomerite se do klip u oknu zadatka Clip Art , a zatim kliknite na dugme da biste ga dodali na slajd.

  • Takođe možete kliknuti na dugme zvuk na slajdu da biste dodali zvučnu datoteku. Ime audio datoteke će se pojaviti na dnu multimedijalne slajda.

   Napomene: 

   • Ako se u izabranom slajdu već nalazi neka audio datoteka, nova datoteka će automatski zameniti staru.

   • Ukoliko želite da multimedijalna poruka sadrži više audio datoteka, dodajte novi slajd, a zatim ponovite korake od 1 do 3.

Vrh stranice

Pregledanje audio datoteke

Audio datoteku možete da pregledate tako što ćete kliknuti na dugme Reprodukuj zvuk koje se nalazi u dnu slajda.

Vrh stranice

Uklanjanje audio zapisa iz multimedijalne poruke

 1. Izaberite slajd iz kog želite da uklonite audio datoteku.

 2. Kliknite na dugme Ukloni koje se nalazi pored imena audio datoteke.

  Savet: Izaberite slajd koji sadrži audio datoteku, a zatim umetnite novu audio datoteku kako biste postojeću audio datoteku zamenili novom. Nova datoteka će automatski zameniti staru.

Vrh stranice

Ograničenja u veličini multimedijalnih poruka

Maksimalnu veličinu multimedijalnih poruka određuje vaš dobavljač usluga. Ukupna veličina multimedijalne poruke predstavlja zbir priloga u svim slajdovima. Ako veličina multimedijalne poruke koja se sastoji samo od audio datoteka i teksta prekorači maksimalno dozvoljeno ograničenje, prikazaće se poruka upozorenja. Uklonite slajdove ili audio datoteke zamenite datotekama manje veličine kako biste smanjili ukupnu veličinu.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×