Dodavanje ili učitavanje PowerPoint programskog dodatka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Programski dodaci su dopunski programi koji u program Microsoft Office PowerPoint 2007 dodaju prilagođene komande ili prilagođene funkcije.

Mogu da dobijem programske dodatke za Microsoft PowerPoint na popularna Office preuzimanja ili na nezavisnih dobavljača Veb lokacije. Ako ste projektant, možete da napišete sopstveni prilagođeni programski dodaci pomoću programa Microsoft Visual Basic for Applications (VBA). Više informacija potražite u članku PowerPoint rešenja.

Dodajte Vaš programski dodatak na listu Dostupni programski dodaci , a zatim učitajte programski dodatak.

Dodavanje PowerPoint programskog dodatka

Ako možete da preuzmete programski dodatak ili saradniku ili prijatelja vam pošalje programski dodatak, možete da ga sačuvate na računar i zatim instalirate programski dodatak tako što ćete ga dodati na listu Dostupni programski dodaci .

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , kliknite na dugme Opcije programa PowerPointi zatim izaberite stavku Programski dodaci.

  2. Na listi Upravljanje izaberite stavku PowerPoint programski dodaci, a zatim kliknite na dugme Idi.

  3. U dijalogu Programski dodaci kliknite na dugme Dodaj novo.

  4. U dijalogu Dodavanje novog PowerPoint programskog dodatka potražite programski dodatak koji želite da dodate, a zatim kliknite na dugme U redu.

  5. Pojavljuje se upozorenje o bezbednosti. Ako ste sigurni da programski dodatak potiče iz pouzdanog izvora, kliknite na dugme Omogući makroe, a zatim kliknite na dugme Zatvori.

Učitavanje programskog dodatka za PowerPoint

Kada učitate programski dodatak, pokrećete programski dodatak koji ste dodali Office PowerPoint 2007.

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , kliknite na dugme Opcije programa PowerPointi zatim izaberite stavku Programski dodaci.

  2. Na listi Upravljanje izaberite stavku PowerPoint programski dodaci, a zatim kliknite na dugme Idi.

  3. Na listi Dostupni programski dodaci potvrdite izbor u polju za potvrdu pored programskog dodatka koji želite da dodate, a zatim kliknite na dugme Zatvori.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže grešaka u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×