Dodavanje i korišćenje planer karticu u timovima

Dodavanje i korišćenje planer karticu u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Planer je u usluzi Office 365 koja omogućava da generišete table koja sadrži vaš tim obavezama i zadacima.

Da biste dodali karticu planer u timovima, samo kliknite na dugme Dodaj karticu Add button pored kartice na vrhu kanala. Izaberite planer, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na dugme Kreiraj novi plan i otkucajte ime za novu tablu planer.

  • Izaberite stavku Koristi postojeći plan i iz menija izaberite postojeću tablu planer.

Kad kreirate vaš planer karticu, možete da dodelite različite zadatke drugih osoba u tim i dodavanje veza za pojedinačne zadatke. Da biste započeli razgovor o na tablu planer gde možete da @mention tima, samo kliknite na dugme Prikaži kartice razgovora Dugme "ćaskanje" u gornjem desnom uglu na karticu. Taj razgovor takođe se prikazuje kao sopstvene niti u kanalu koji sadrži vaše planer karticu.

Možda ćete primetiti da se neke funkcije planer ne nalaze u vaš planer karticu. Za sad, kliknite na dugme Idi na Veb lokaciju Idite na Veb lokaciji dugme u gornjem desnom uglu kartice da biste otvorili vaš trenutni table u Veb planer aplikaciji gde ćete imati pristup svim funkcijama.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×