Dodavanje i korišćenje kartica "Wiki" u grupama

Dodavanje i korišćenje kartica "Wiki" u grupama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kartica " Wiki " je uređivač pametno teksta koji dvostruka i komunikacije mašina, zato što nacrt, uređivanje i ćaskanje na jednom mestu.

U ovom članku

Kreiranje Wiki kartice

Pisanje sadržaja za kartica "Wiki"

Veza ka odeljku

Ćaskanje sa kartica "Wiki"

Kreiranje Wiki kartice

Svaki kanal dolazi uz kartica " Wiki ".

Da biste dodali novi kartica " Wiki ", kliknite na dugme Dodaj karticu Add button pored imena druge kartice u kanal. Izaberite Wiki iz galerije karticu. Imenujte na karticu i počnite da pišete.

Pisanje sadržaja za kartica "Wiki"

Kartica " Wiki " dolazi uz sve uobičajeni opcije oblikovanja, kao što je podebljano, kurziv i podvučeni tekst, isticanje zaglavlja i liste.

Svaki dokument u kartica " Wiki " naziva se na stranicu i svake stranice sastoji od različitim odeljcima. Da biste počeli, naslov na stranicu, a zatim pokrenite za kreiranje odeljaka. Bilo koje vreme koje želite da dodate novi odeljak, jednostavno zadržite pokazivač na levoj strani stranice i kliknite na dugme Dodaj novi odeljak.

Na levoj strani ekrana, videćete sadržaj. Ovo vam pomaže da brzo krećete stranica ili čak da neke organizovanje.

Napomena: Ne zaboravite da kartica "Wiki" je deo kanala, svaki član tima će moći da ga vide.

Veza ka odeljku

Da biste povezali određene odeljka, zadržite pokazivač miša iznad naslov odeljka i kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > pribavi vezu.

Ćaskanje sa kartica "Wiki"

@mention nekoga u odeljku

Da biste razgovarali sa sa kolegom o stranici, samo @mention ih u odeljku. Ovo je koristan kada želite povratne informacije ili čekate na drugoj osobi da date doprinos odeljka na stranicu. Kada ste @mention nekoga, oni će dobiti obaveštenje u njihove aktivnosti feeda. Tako što ćete kliknuti na njih direktno vodi u odeljku koji treba pažnju.

Pokrenite razgovor u odeljku

Ako komentarisanja direktno u odeljku nije vaš stil, uvek možete započnem razgovor u kartici tako što ćete kliknuti na dugme Prikaži razgovor odeljak Dugme "ćaskanje" sa desne strane odeljka. Odatle možete da objavite pitanja, ostavili komentare ili @mention članovima tima. Imate iste opcije oblikovanja i priloga koje možete da uradite u okviru standardne pisanje.

Ako je neko drugi već ostavili komentare u kartice razgovora, moći ćete da ih vidite u kanal. I znate da neko ostavio komentare u kartica " Wiki " zato što Prikaži odeljak razgovora Dugme "ćaskanje" se pojavljuje na vrhu stranice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×