Dodavanje grafikona u prezentaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Može učiniti grafikon u programu PowerPoint. Ako imate veliku količinu podataka u grafikonu, Kreiranje grafikona u programu Excel, a zatim Kopirajte je u dokument. To takođe predstavlja najbolji način ako redovno promene podataka i želite grafikona da biste uvek odražavaju najnovije brojeve. U tom slučaju, kada kopirate grafikon, neka povezuju originalnoj Excel datoteci.

Da biste kreirali jednostavan grafikon ispočetka u programu PowerPoint, izaberite stavke Umetni > Grafikon i izaberite željeni grafikon.

 1. Na kartici Umetni > Grafikon.

  Dugme „Grafikon“ u grupi „Ilustracije“ na kartici „Umetanje“ u programu Word
 2. Izaberite tip grafikona i kliknite dvaput na željeni grafikon.

  Dijalog „Umetanje grafikona“

  Savet : Za pomoć oko odlučivanja o tome koji grafikon je najbolji za vaše podatke, pogledajte dostupne tipove grafikona.

 3. U unakrsnoj tabeli koja se pojavljuje zamenite podrazumevane podatke svojim informacijama.

  Unakrsna tabela koja se pojavljuje kada se izabere željeni grafikon.

  Savet : Kada umetnete grafikon, pojavljuje se mala dugmad pored njegove gornjeg desnog ugla. Koristite dugme Dugme „Elementi grafikona“ Elementi grafikonada biste prikazali, sakrili ili oblikovali stvari kao što su Naslovi osa ili oznake podataka. Ili upotrebite dugme Dugme „Prilagodite izgled grafikona“ Stilovi grafikonada biste brzo promenili boju ili stil grafikona. Na dugme Filteri grafikona Dugme „Filteri grafikona“ je i napredniji opciju da prikazuje ili sakriva podatke u grafikonu.

 4. Kada završite, zatvorite unakrsnu tabelu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×