Dodavanje funkcija izveštavanja na Duet Enterprise lokaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Funkcija izveštavanja možete dodati postojećoj lokaciji u usluzi Duet Enterprise za Microsoft SharePoint i SAP Server 2.0. Kada dodate funkcije izveštavanja, omogućavate korisnicima lokacije da biste pokrenuli SAP izveštaje i da prikaže te izveštaje sa lokacije.

Na primer, možda ćete Kreirajte novu lokaciju i zatim odlučite da biste dodali izveštavanje na novoj lokaciji. Na ovaj način, korisnici lokacije bi praktičan pristup da biste prikazali izveštaje koje dodelite ih ili pokrenuti izveštaje koji vam pružaju informacije su.

Važno : Mogli da dodate funkcija izveštavanja na Duet Enterprise lokaciju, administrator kolekcije lokacija morate aktivirati funkciju Duet Enterprise izveštaje tipovi sadržaja na nivou kolekcije lokacija. Ako ne znate ako su ove preduslove dovršeno, obratite se administratoru kolekcije lokacija.

Za dodavanje funkcija izveštavanja na Duet Enterprise lokacije:

  1. Na lokaciji gde želite da dodate funkcije izveštavanja, kliknite na ikonu postavke , a zatim kliknite na dugme lokacije sPostavk.

  2. Na stranici " Postavke lokacije ", u grupi Radnje na lokaciji izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

  3. Na listi stranica funkcije, pronađite Duet Enterprise izveštavanje, a zatim kliknite na dugme Aktiviraj da biste uključili funkciju za izveštavanje.

  4. Idite na matičnu stranicu lokacije, i potvrdite da izveštaja i Izveštaja postavke sada se pojavljuju u oknu za brzo pokretanje.

Opšte informacije o prikazivanju izveštaja potražite u članku Prvi koraci uz tokove posla i zadatke u usluzi Duet Enterprise 2.0. Informacije o tome kako da konfigurišete postavke izveštaja za pokretanje izveštaja potražite u članku Korišćenje prilagođenih postavki izveštaja za pokretanje izveštaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×