Dodavanje drugih naloga e-pošte usluzi Outlook.com

Outlook.com vam omogućava da povežete druge naloge e-pošte, kao što su Gmail ili Yahoo Mail i da ih prikazujete u Outlook.com prijemnom sandučetu kao povezane naloge. Svaki povezani nalog je naveden kao fascikla u oknu sa fasciklama, tako da možete da se prebacujete između njih bez napuštanja programa Outlook.com.

Ako želite da dodate drugu adresu e-pošte na postojeći Outlook.com nalog, pogledajte članak Dodavanje ili uklanjanje adrese e-pošte u usluzi Outlook.com.

Napomene : 

 • Povezani nalozi se sinhronizaciju svaki put kada se prijavite u Outlook.com i jednom u sat vremena dok koristite Outlook.com.

 • Trenutno ne možete da promenite postavke povezanog naloga u beta verziji programa Outlook.com. Da biste upravljali povezanim nalozima, isključite beta verziju.

 • Sa Outlook.com nalogom možete da povežete do 20 naloga. Ako povežete više od 20 naloga, nećete moći da šaljete ili primate poruke ni sa jednog od povezanih naloga. Da biste rešili problem, uklonite neke povezane naloge kako bi ukupan broj povezanih naloga bio 20 ili manje.

Povezivanje drugog naloga e-pošte sa Outlook.com nalogom

 1. Idite na stavku Povezani nalozi u Outlook.com postavkama. Prijavite se u Outlook.com ako to bude zatraženo.

 2. Ako povezujete Gmail nalog, odaberite stavku Gmail. Da biste povezali drugi tip naloga e-pošte, odaberite stavku Drugi nalozi e-pošte.

 3. Na stranici Povezivanje naloga e-pošte, unesite svoje ime, kao i punu adresu e-pošte i lozinku naloga e-pošte koji želite da povežete sa svojim Outlook.com nalogom i kliknite na dugme U redu.

  Ako ste uključili verifikaciju u dva koraka za nalog koji želite da povežete sa Outlook.com, moraćete da kreirate lozinku aplikacije za taj nalog. Idite na stranicu za bezbednost naloga dobavljača i kreirajte lozinku aplikacije. Zatim idite do usluge Outlook.com i unesite tu lozinku na stranici Povezivanje naloga e-pošte.

Važno : 

 • Ako povežete drugi nalog e-pošte sa svojim Outlook.com nalogom, sačuvajte Microsoft nalog kao primarni pseudonim. Više informacija potražite u članku Dodavanje ili uklanjanje adrese e-pošte u usluzi Outlook.com.

 • Nisu sve funkcije dostupne u svakom regionu. Ako ne vidite opciju „Povezani nalozi“, ova funkcija možda nije dostupna za vaš nalog.

 • Ako dobijete poruku da Outlook.com ne može da se poveže sa serverom za drugi nalog, odaberite stavku Nazad i proverite da li ste uneli ispravnu adresu e-pošte i lozinku za nalog.

 • Ako to ne funkcioniše, možda povezujete POP nalog. Pogledajte odeljak šta su to IMAP i POP? i POP i IMAP postavke za Outlook na vebu za više informacija.

 • GoDaddy nalozi: Ako koristite Outlook.com da biste pristupili GoDaddy domenu, možda nećete moći da sinhronizujete naloge pomoću IMAP-a. Da biste rešili ovaj problem, uklonite ga i ponovo ga konfigurišite kao POP vezu. Za uputstva o tome kako da ponovo konfigurišete svoj GoDaddy domen, idite na Podešavanje adrese e-pošte pomoću POP protokola.

  Ako nijedan od ovih koraka ne reši problem ili morate imati omogućen IMAP (onemogućen je podrazumevano), obratite se GoDaddy podršci.

Pošaljite e-poštu sa druge adrese e-pošte

Možete da odaberete da šaljete e-poštu sa bilo kog naloga koji ste povezali sa svojim Outlook.com nalogom.

 1. U prozoru za sastavljanje poruke, izaberite stavke Još radnji > Prikaži „Od“ da biste videli red „Od“.

 2. Izaberite stavku Od i odaberite adresu e-pošte koju želite da koristite.

  Snimak ekrana koji prikazuje padajući meni za adresu „Od“.

Takođe možete da promenite podrazumevanu adresu „Od“:

 1. Idite na stavku Povezani nalozi u Outlook.com postavkama. Prijavite se u Outlook.com ako to bude zatraženo.

 2. Izaberite Promena adrese „Od“.

 3. Izaberite adresu sa padajuće liste i izaberite stavku Sačuvaj.

Najčešća pitanja o povezanim nalozima u usluzi Outlook.com

Neispravne postavke su najčešći problem prilikom povezivanja naloga sa uslugom Outlook.com. Potvrdite postavke naloga kod dobavljača. Kada podesite nalog, odjavite se i ponovo se prijavite i uverite se da su postavke ispravne.

U ovom trenutku, Outlook.com podržava samo pravila na novim stavkama koje se šalju u Outlook.com prijemno poštansko sanduče.

Outlook.com ne filtrira poruke poslate na povezani nalog. Filtriranje neželjene pošte pojavljuje se na serveru koji hostuje povezani nalog.

Kalendar je povezan sa Outlook.com nalogom, a ne sa povezanim nalogom. Pozivi za kalendar se šalju iz naloga koji je povezan sa kalendarom.

Fascikla Outlook.com „Poslate stavke“ sinhronizuje samo stavke dostupne na serveru povezanog naloga. Ako se stavka ne pojavljuje u fascikli „Poslate stavke“ servera povezanog naloga, neće se pojaviti u Outlook.com fascikli „Poslate stavke“.

Sinhronizacija između povezanog naloga i Outlook.com ide samo u jednom smeru. Kada povežete nalog, Outlook.com sinhronizuje e-poštu sa povezanog naloga, ali ne sinhronizuje promene koje izvršite u Outlook.com nazad na povezani nalog. Ako izbrišete, premestite ili pročitate e-poruku sa povezanog naloga u Outlook.com, nećete videti promene kada odete na povezani nalog.

Ako ne možete da šaljete ili primate e-poštu sa svog povezanog naloga, do toga može doći zbog kašnjenja sinhronizacije nekih povezanih naloga. Svesni smo ovog problema i rešenje će uskoro biti objavljeno. U međuvremenu predlažemo da koristite besplatnu aplikaciju Pošta za Windows 10 za slanje i prijem e-pošte sa povezanog naloga. Pročitajte više u odeljku Podešavanje e-pošte u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Srodne teme

Dodavanje ili uklanjanje adrese e-pošte u usluzi Outlook.com

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na vebu (Office 365)

Dodavanje Outlook.com naloga drugoj aplikaciji za poštu

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×