Dodavanje drugih naloga e-pošte usluzi Outlook.com

Da li koristite više naloga e-pošte, kao što su Outlook.com, Gmail ili Yahoo Mail? Želite li da šaljete i primate poštu sa jednog mesta, umesto da morate da se prijavljujete na tri ili više lokacija e-pošte? Pa, možete!

Šta je to povezani nalog?

Outlook.com vam omogućava da povežete najviše pet drugih naloga e-pošte, kao što su Gmail ili Yahoo! Mail, i da ih prikazujete iz Outlook.com prijemnog poštanskog sandučeta. Svaki nalog je naveden kao fascikla u oknu sa fasciklama tako da možete da prelazite iz jednog u drugi bez napuštanja programa Outlook.com. Povezani nalozi sinhronizuju se svaki put kada se prijavite na Outlook.com i jednom svakog sata dok koristite Outlook.com.

Povežite druge naloge e-pošte sa uslugom Outlook.com.

Napomena : Ako dodate drugi nalog e-pošte u Outlook.com, sačuvajte Microsoft nalog kao primarni pseudonim. Više informacija potražite u članku Dodavanje ili uklanjanje pseudonima e-pošte u usluzi Outlook.com.

 1. Prijavite se u Outlook.com.

 2. Na traci za navigaciju izaberite stavke Dugme „Postavke“ > Opcije.

  Izbor stavki Postavke > Opcije

 3. U levom oknu odaberite stavku Pošta > Nalozi > Povezani nalozi.

  Povezani nalozi

  Napomena : Nisu sve funkcije dostupne u svakom regionu. Ako ne vidite opciju Povezani nalozi, ova funkcija možda nije dostupna za vaš nalog.

 4. Ako povezujete Gmail nalog, odaberite stavku Gmail. Da biste povezali drugi tip naloga e-pošte, kao što je Outlook na vebu (Office 365) nalog, odaberite stavku Drugi nalozi e-pošte.

 5. Na stranici Povezivanje naloga e-pošte unesite punu adresu e-pošte, na primer dejan@contoso.com, i lozinku naloga e-pošte koji želite da povežete sa programom Outlook.com.

  Napomena : Ako ste uključili verifikaciju u dva koraka za nalog koji želite da povežete sa Outlook.com, moraćete da kreirate lozinku aplikacije za taj nalog. Idite na stranicu za bezbednost naloga dobavljača i kreirajte lozinku aplikacije. Zatim idite do usluge Outlook.com i unesite tu lozinku na stranici Povezivanje naloga e-pošte.

 6. Odaberite stavku U redu.

  Važno : 

  • Ako dobijete poruku da Outlook ne može da se poveže sa serverom za drugi nalog, odaberite stavku Nazad i proverite da li ste uneli ispravnu adresu e-pošte i lozinku za nalog. Greške u kucanju su veoma česte!

  • Ako to ne funkcioniše, možda povezujete POP nalog. Pogledajte odeljak šta su to IMAP i POP? i POP i IMAP postavke za Outlook na vebu za više informacija.

  • GoDaddy nalozi: Ako koristite Outlook.com da biste pristupili domenima koji ne pripadaju korporaciji Microsoft, možda nećete moći da sinhronizujete naloge pomoću IMAP-a. Da biste rešili ovaj problem, uklonite ga i ponovo ga konfigurišite kao POP vezu. Za uputstva o tome kako da ponovo konfigurišete svoj GoDaddy domen, idite na Podešavanje adrese e-pošte sa POP protokolom.

   Ako nijedan od ovih koraka ne reši problem ili morate imati omogućen IMAP (onemogućen je podrazumevano), obratite se GoDaddy podršci.

 7. Odaberite stavku Opcije da biste se vratili u prijemno poštansko sanduče. Povezani nalog će se nalaziti na listi fascikli.

Podešavanje podrazumevane adrese „Od“

Možete da šaljete e-poštu sa bilo kog naloga koji ste dodali programu Outlook.com.

 1. Vratite se na stranicu sa povezanim nalozima tako što ćete izabrati Dugme „Postavke“ > Opcije > Pošta > Nalozi > Povezani nalozi.

 2. Izaberite Promena adrese „Od“.

 3. U odeljku Adresa „Od“ izaberite adresu sa padajuće liste.

Najčešća pitanja o povezanim nalozima u usluzi Outlook.com

Neispravne postavke su najčešći problem prilikom povezivanja naloga sa uslugom Outlook.com. Potvrdite postavke naloga kod dobavljača. Kada podesite nalog, odjavite se i ponovo se prijavite i uverite se da su postavke ispravne.

U ovom trenutku, Outlook.com podržava samo pravila na novim stavkama koje se šalju u Outlook.com prijemno poštansko sanduče.

Outlook.com ne filtrira poruke poslate na povezani nalog. Filtriranje neželjene pošte pojavljuje se na serveru koji hostuje povezani nalog.

Kalendar je povezan sa Outlook.com nalogom, a ne sa povezanim nalogom. Pozivi za kalendar se šalju iz naloga koji je povezan sa kalendarom.

Fascikla Outlook.com „Poslate stavke“ sinhronizuje samo stavke dostupne na serveru povezanog naloga. Ako se stavka ne pojavljuje u fascikli „Poslate stavke“ servera povezanog naloga, neće se pojaviti u Outlook.com fascikli „Poslate stavke“.

Sinhronizacija između povezanog naloga i Outlook.com ide samo u jednom smeru. Kada povežete nalog, Outlook.com sinhronizuje e-poštu sa povezanog naloga, ali ne sinhronizuje promene koje izvršite u Outlook.com nazad na povezani nalog. Ako izbrišete, premestite ili pročitate e-poruku sa povezanog naloga u Outlook.com, nećete videti promene kada odete na povezani nalog.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Želite prilagođeni domen e-pošte sa Outlook.com prijemnim poštanskim sandučetom?

Uz Outlook.com Premium, dobijate personalizovanu adresu e-pošte kao što je jane@contoso.com i možete da delite prilagođeni domen sa najviše četvoro drugih ljudi. Pored toga, nećete videti oglase u Outlook.com prijemnom poštanskom sandučetu.

Napomena : Outlook.com Premium trenutno je dostupan u Australiji, Kanadi, Sao Hongkongu, Irskoj, Singapuru, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD.

Prijemno poštansko sanduče bez oglasa.

Uživajte u prijemnom poštanskom sandučetu bez oglasa

Outlook.com Premium nema oglase.

Ikona prilagođene adrese e-pošte

Koristite prilagođene adrese e-pošte

Odaberite novu, personalizovanu adresu e-pošte, besplatnu tokom prve godine. Ili koristite sopstvenu bez dodatnih troškova.

Ikona za deljenje domena e-pošte.

Delite sa prijateljima i porodicom

Pozovite najviše četiri osobe da kreiraju svoje prilagođene adrese e-pošte.

Dugme „Isprobajte Outlook.com Premium“.

Takođe pogledajte

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na vebu (Office 365)

Dodavanje Outlook.com naloga u drugu aplikaciju za e-pošte

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×