Dodavanje dokumenata u alatku za dokumente

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

  1. Izaberite fasciklu u koju želite da dodate dokumente.

  2. Na kartici Početak kliknite na dugme Dodaj dokumente.

  3. Izaberite dokumente koje želite da dodate i kliknite na dugme Otvori.

Dokumente takođe možete kopirati i nalepiti ili prevući i otpustiti u fasciklu iz programa Windows Explorer.

Ograničenja

Tipovi dokumenata koje možete dodati u alatku za dokumente mogu biti ograničeni na sledeće načine:

  • SharePoint radni prostori: iako možete dodati bilo koji tip dokumenta u biblioteku dokumenata u SharePoint radnom prostoru, povezana SharePoint lokacija možda ne podržava sinhronizaciju svih tipova dokumenata. Zbog toga se mogu prikazati greške pri sinhronizaciji u vezi sa nepodržanim tipovima dokumenata.

  • Groove w orkspaces: U alatki za dokumente u Groove radnom prostoru, smernice za upravljanje mogu da ograniče određene vrste dokumenata. SharePoint Workspace će da objavite poruku o grešci ako pokušate da dodate tipovi ograničenom dokumentu.

    Da biste prikazali listu tipova ograničenom dokumentu, na kartici " Bezbednost " željene postavke naloga izaberite stavku Prikaži ograničene tipove .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×