Dodavanje datoteka u vašim zadacima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da dodate više kontekst tako što ćete otpremiti sliku, dokument ili drugu datoteku zadatak. Microsoft To-Do podržava sve tipove datoteka, mada otpremate datoteke su ograničene 25 MB po zadatku. Datoteke koje ste dodali u Outlook zadaci su takođe potpuno je dostupan u programu Microsoft To-Do.

Da biste dodali datoteke, jednostavno izaberite željeni zadatak da biste otvorili prikaz detalja, a zatim izaberite stavku + Dodaj datoteke i pratite uputstva da biste otpremili datoteku sa uređaja.

Snimak ekrana Microsoft zaduženja sa prikaz detalja otvori i opciju da biste dodali datoteku sa istaknutim

U ovom trenutku, samo fotografije možete otpremiti iz naša aplikacija za Android. U budućnosti će podržati otpremanja tipova datoteka na Android uređaju. 

Recite da datoteke samo podržane u okviru lične liste u ovom trenutku. Podrška za datoteke doneti zadatke u okviru deljene liste sa buduća ispravka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×