Dodavanje PDF-a u Office datoteku

Dodavanje PDF-a u Office datoteku

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pogledajte kako da umetnete datoteku u PDF formatu u Office datoteku kao objekat. Možete da promenite veličinu objekta, ali ne možete da ga uređujete nakon umetanja. Treba da imaju Adobe Acrobat ili boraviљte čitač instaliran da biste videli ili čitanje PDF datoteke.

Napomena : Word 2013 i 2016, možete da konvertujete PDF u Word dokument koji možete da uređujete. Više informacija potražite u Uređivanje PDF sadržaja u programu Word.

 1. Izaberite stavke Umetni > Objekat u grupi Tekst.

  U programu Outlook, kliknite unutar tela stavke, na primer e-poruke ili događaja u kalendaru.

 2. Izaberite stavke Kreiraj od datoteke > Potraži.

 3. Potražite .pdf datoteku koju želite da umetnete i kliknite na dugme Otvori.

 4. (Opcionalno) U dijalogu objekat izaberite stavku Prikaži kao ikonu ako želite samo da prikazuju ikonu PDF u dokumentu. Opozovite izbor u polju za potvrdu da biste prikazali prvu stranicu PDF datoteku.

 5. Kliknite na dugme U redu.

OneNote ima različite korake, ali i dalje možete da umetnete PDF datoteke u beležnicu. Evo kako.

 1. Izaberite stavke Umetanje >Otisak datoteke u grupi Datoteke.

 2. Pronađite PDF datoteku koju želite da umetnete, a zatim kliknite na dugme Umetni.

Više opcija

 • Ako želite da koristite neki deo teksta iz PDF – na primer, kratak odlomak – isprobajte kopiranja i nalepljivanja. Obično, dobićete običnog testiranje bez oblikovanja.

 • PDF reflow funkcija dostupnih u programu Word 2013 i 2016, možete da otvorite i uredite PDF sadržaj, kao što su pasusa, liste i tabele, kao Word dokumentima. Word povlači sadržaj sa fiksnim formatu PDF dokument i niže taj sadržaj u .docx datoteku uz očuvanje onoliko raspored informacija može da. Pogledajte članak Uređivanje PDF sadržaja u programu Word da biste saznali više.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×