Dodavanje OneNote beležnice u timovima

Dodavanje OneNote beležnice u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste dodali novu ili postojeću OneNote beležnicu na kanalu, kliknite na dugme Dodaj karticu Add button na vrhu kanal i izaberite OneNote.

Odatle, odaberite opciju:

  • Da biste počeli iz početka, kliknite na dugme Kreiraj novu beležnicu, dodajte ime u polje ime beležnice i kliknite na dugme Sačuvaj.

  • Da biste dodali postojeće beležnice, kliknite na dugme Pregledaj beležniceodaberite beležnicu i odeljak i kliknite na dugme Sačuvaj.

  • Da biste dodali vezu postojeće beležnice, kliknite na dugme Nalepi vezu OneNote, dodajte adresu i kliknite na dugme Sačuvaj.

OneNote karticu dijalog za podešavanje

Kada dodate karticu OneNote , svi u kanal će moći da biste prikazali i uređivanja (pod uslovom da imaju pristup beležnicu). Bilo ko blokirano prikazivanje beležnicu možete da zahtevate pristup direktno na kartici.

Napomena: Nije dostupno za Office 365 za obrazovanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×