Dodatak izjavi o privatnosti za Office 365 Admin Mobile aplikaciju za iOS i Android uređaje

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Poslednji put ažurirano: oktobra 2013.

Ovo je dodatak Izjava o privatnosti za Microsoft Online Services.

Slanje informacija o grešci korporaciji Microsoft

Svrha ove funkcije:    Slanje informacija o grešci omogućava aplikaciji da prikuplja i šalje evidencije na stran klijenta korporaciji Microsoft kako bi doprinela istraživanju grešaka aplikacije na koje se može naići. Tipovi događaja koji generišu grešku na strani klijenta uključuju prekinuti protok podataka između aplikacije i usluge, kao i unutrašnje greške aplikacije.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:    Kada je omogućeno slanje informacija o grešci, evidentiraju se informacije kao što su kôd greške i vremenska oznaka pojavljivanja greške. Aplikacije će proveravati podatke o evidenciji grešaka jednom na svaka 24 časa; ako postoje podaci o evidenciji grešaka, aplikacija će poslati informacije o grešci korporaciji Microsoft. Ime domena korisnika je uključeno u informacije o grešci koje se šalju korporaciji Microsoft. Informacije koje mogu lično da vas identifikuju ne šalju se korporaciji Microsoft.

Korišćenje informacija:    Korporacija Microsoft koristi informacije sadržane u poslatom izveštaju o informacijama o grešci za identifikovanje uobičajenih grešaka aplikacije i kako bi poboljšala korisnički utisak pri radu sa aplikacijom Office 365 Admin.

Izbor/kontrola:    Funkcija slanja informacija o grešci je podrazumevano isključena i korisnik aplikacije može da je omogući. Funkcija može da se omogući/onemogući i željene opcije mreže za prenos podataka o grešci korporaciji Microsoft mogu da se ažuriraju na stranici „Podešavanja“ aplikacije.

Slanje informacija o grešci može da se omogući na sledeći način:

  1. Prijavite se u Office 365 Admin.

  2. Dodirnite stavku Postavke na traci aplikacije.

  3. Na stranici „Postavke“:

    1. Dodirnite stavku Pošalji informacije o grešci korporaciji Microsoft – korisnik može dati saglasnost i poslati informacije o grešci aplikacije korporaciji Microsoft. Ova funkcija je podrazumevano onemogućena.

    2. Pošalji samo kada sam povezan sa Wi-Fi mrežom (podrazumevana vrednost je Da).

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×