Dodajte sliku ili logotip u zaglavlje obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Microsoft Forms, koristite sliku ili slike u zaglavlju obrasca, kao što je logotip na primer, predstavlja odličan način da predstavite poruku koju prenosite sa obrascem ili test.

Kada dodajete sliku ili logotip zaglavlje obrasca, slika prikazuje u gornjem levom uglu obrasca.

  1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac koji želite da dodate sliku, a zatim izaberite oblik odeljka za zaglavlje.

  2. Kliknite na dugme Umetni sliku Umetanje slike .

  3. Možete odabrati da pretražujete slike i slike iz usluge Bing, fasciklu OneDrive ili otpremili sliku sa računara ili uređaja.

    Umetanje slike opcije za Microsoft Forms

  4. Ako želite da pretražujete slike i slike na mreži, kliknite na dugme Pretraga slika, unesite nisku za pretragu, izaberite sliku koju želite i zatim kliknite na dugme Dodaj.

    Kada tražite clip art kolekcije i slike na mreži, bićete usmereni na Bing. Vi ste odgovorni za poštovanje autorskih prava, a filter za licence u usluzi Bing može da vam pomogne da odaberete koje slike da koristite.

  5. Ako želite da dodate sliku iz OneDrive fascikle, izaberite stavku OneDrive, pronađite sliku koju želite da dodate i zatim kliknite na dugme Dodaj.

  6. Ako želite da dodate sliku ili logotip sa računara ili uređaja, kliknite na dugme Otpremi, a u okviru Izbor datoteke za otpremanje Pronađite sliku ili logotip koji želite da dodate i kliknite na dugme Otvori.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Promena veličine na slike

Dodavanje slike na obrascu ili test pitanje

Brisanje slike

Dodavanje video zapisa na pitanje

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×