Dobro došli u Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dobro došli u Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte koji najbolje funkcije programa Outlook udružuje sa alatkama koje vam pomažu u upravljanju poslovanjem. Bilo da se bavite uslužnom ili proizvodnom delatnošću, informacije o klijentima i njihovim preduzećima možete uneti u vidu zapisa naloga ili poslovnih kontakata.

U ovom članku

Odaberite Express ili više opcija na stranici dobrodošlice

Isključite čarobnjak za pokretanje

Odaberite Express ili više opcija na stranici dobrodošlice

Kada koristite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, poslovne podatke, uključujući naloge i poslovni kontakti se skladišti u bazi podataka koji se razlikuju od Outlook .pst datoteku. Informacije u Outlook .pst datoteku, uključujući e-poruke, zakazane obaveze i kontakte, ne menjaju. Nastavite da koristite Outlook kontakte da biste uskladištili informacije o Lični kontakti, ali Korišćenje Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte za skladištenje informacija o poslovnim kontaktima.

Na stranici Dobro došli izaberite neku od sledećih opcija, a zatim kliknite na dugme Dalje.

Ekspresno

Izaberite opciju Ekspresno ako želite da Menadžer za poslovne kontakte za Outlook automatski podesi bazu podataka za vas. Izaberite ovu opciju ako ste novi korisnik Menadžera za poslovne kontakte za Outlook.

Razvijanje za više informacija o opciji " Express "

Ako na vašem računaru ne postoji baza podataka, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će podesiti praznu bazu podataka koristeći podrazumevano ime.

Biće potrebno da vi kreirate nove zapise tako što ćete informacije o nalozima ili poslovnim kontaktima otkucati ili uvesti nakon dovršavanja koraka čarobnjaka.

Ako se na vašem računaru već nalazi jedna baza podataka, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će je konfigurisati.

Ukoliko se na vašem računaru već nalazi više baza podataka, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook će zatražiti od vas da izaberete bazu podataka koju želite da koristite.

Ako je baza podataka iz starije verzije Menadžera za poslovne kontakte za Outlook, ona će biti nadograđena za rad sa Menadžerom za poslovne kontakte za Outlook 2007.

Napomena: Da biste koristili drugu bazu podataka nakon dovršenog pokretanja, u meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Kreiraj ili izaberi bazu podataka.

Više opcija

Izaberite opciju Više opcija ukoliko želite da podesite novu praznu bazu podataka ili da se povežete sa postojećom bazom podataka, uključujući bazu podataka koja se nalazi na drugom računaru ili je iz starije verzije Menadžera za poslovne kontakte za Outlook.

Razvijanje za više informacija o opciji " Više opcija "

Napomena: Neophodno je da se baza podataka na drugom računaru, koji se naziva udaljeni računar, deli da biste mogli da se povežete sa njom.

Na stranici " Kreiranje ili izbor baze podataka ", sledeća stranica u čarobnjaku, otkucajte ime za novu bazu podataka, otkucajte ime baze podataka koja se nalazi na računaru ili navedite ime računara na saradnika i kliknite na ime baze podataka koja se deli wi ti vam.

Ako koristite postojeću bazu podataka, možete menjati postojeće poslovne podatke tako što ćete otkucati dodatne informacije o poslovnim kontaktima i nalozima ili možete kreirati nove zapise Menadžera za poslovne kontakte za Outlook nakon dovršavanja koraka ovog čarobnjaka.

Čarobnjak za pokretanje vas vodi kroz podešavanje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte za Outlook.

Napomena: Ako se čarobnjak za pokretanje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ne završi uspešno, pogledajte članak Rešavanje problema sa instaliranjem Menadžera za poslovne kontakte za Outlook 2007 za dodatne informacije.

Isključivanje Menadžera za poslovne kontakte za Outlook

Ako ne posedujete malo preduzeće, moguće je da nećete želeti da koristite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook koju je na vaš računar možda instalirao proizvođač. Dovršite sledeću proceduru da biste uklonili ovu funkciju sa svog računara.

Napomena: Da biste zaustavili čarobnjak za pokretanje pojavljivalo, morate da deinstalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ili da ga onemogućite za profil. Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je programski dodatak za Outlook. Uklanjanje, nećete ukloniti Outlook 2007. Više informacija o onemogućavanju Menadžer za poslovne kontakte za Outlook za profil potražite u članku Uklanjanje programa Business Contact Manager za Outlook 2007

 • Deinstalirajte Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

  • Microsoft Windows XP

   1. Kliknite na dugme Otkaži da biste izašli iz čarobnjaka za pokretanje, a zatim kliknite na dugme Da.

   2. U meniju Start izaberite stavku Kontrolna tabla.

   3. Na kontrolnoj tabli dvaput kliknite na ikonu Dodaj ili ukloni programe.

   4. Sa liste Trenutno instalirani programi i ispravke izaberite stavku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007.

   5. Kliknite na dugme Ukloni, a zatim pratite uputstva na ekranu.

    Napomena: Microsoft SQL Server 2005 Express (MSSMLBIZ) takođe može da se pojavi na listi programa Business Contact Manager za Outlook 2007 komponente za uklanjanje. Da biste oslobodili prostor na disku, ako drugi programi ne koristite, uklonite SQL Server 2005 Express.

  • Windows Vista

   1. Kliknite na dugme Otkaži da biste izašli iz čarobnjaka za pokretanje, a zatim kliknite na dugme Da.

   2. U meniju Start izaberite stavku Kontrolna tabla.

   3. Na kontrolnoj tabli izaberite stavku Programi i funkcije.

   4. Na stranci Deinstaliraj ili promeni program izaberite stavku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007.

   5. Kliknite na dugme Deinstaliraj/promeni.

   6. Pratite uputstva na ekranu.

    Napomena: Microsoft SQL Server 2005 Express (MSSMLBIZ) takođe može da se pojavi na listi programa Business Contact Manager za Outlook 2007 komponente za uklanjanje. Da biste oslobodili prostor na disku, ako drugi programi ne koristite, uklonite SQL Server 2005 Express.

  • Savet: Ako se čarobnjak za pokretanje nastavi da se pojavi kada uklonite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007, pogledajte temu, kontaktirajte nas o Menadžera za poslovne kontakte da biste koristili jedan od metoda da biste obezbedili dodatne informacije korporaciji Microsoft o problem.

 • Napomena: Deinstaliranje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007 uklanja sve korisničke profile na računaru. Outlook 2007 će biti uklonjena ako se deinstalira Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×