Dobijem nedostaje ili oštećen grafički filter ili plejera poruku o grešci.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Clip Organizer da biste za rad sa određenim grafičkim ili drugim medijskim formatom računaru morate imati instaliran odgovarajući softver. Grafički filteri i medija za reprodukciju dobijate operativnih sistema, grafičkih programa i drugih programa.

Ako dobijete poruku o grešci koja kaže da Vaš grafički filter ili programa media player možda nedostaje, oštećene ili kompatibilan, pokušajte da dodate neku drugu datoteku istog tipa. Ako ovo funkcioniše, zatim datoteka prvog klipa je verovatno oštećen.

Međutim, klipove možda nekompatibilna sa instaliranim grafičkim filter ili plejera za određenog tipa datoteke. Ili, za filtriranje ili program za reprodukciju možda ćete morati da instalirate.

Možete ponovo da pokrenete instalaciju programa Clip Organizer da biste instalirali filtere za sledeće tipove datoteka: računar Graphics Metafile (.cgm), FlashPix (uključujući PhotoDraw i Picture It!) (.fpx i .mix), Kodak Photo CD (.pcd), Macintosh PICT (.pct) i WordPerfect (.wpg).

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×