Dobijanje uvida u ono na čemu radite uz pametno pronalaženje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U oknu uvide tehnologiju Bing, nudi više od jednostavnog definicija. Ako izaberete reč ili frazu i pokretanje pametno pronalaženje, Bing vam pokazati više informacija, definicije, istorija i drugim resursima u vezi sa reč ili frazu.

Izaberite reč ili frazu, desnim tasterom miša i odaberite stavku Pametno pronalaženje. Okno "uvidi" će se otvoriti sa definicijama Wiki članke i prvih vezi pretrage sa Veba.

Napomena : Ako se nalazite na uređaju osetljivom na dodir, dvaput dodirnite reč da biste ga izabrali, a zatim dodirnite Pametno pronalaženje ili Pametno pronalaženje .

Prikazuje okno "pametno pronalaženje"

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×