Dobijanje pristupa SharePoint lokaciji

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Spremni ste za početak korišćenja lokacije – odakle pristup?

Kada pokrećete, možete dobiti pristup lokaciji Microsoft Office SharePoint Server 2007 jedan od tri načina:

  • Već imate ispravne dozvole na lokaciji jer vlasnik lokacije ima doda u lokacije, tako da možete pregledati samo na njega.

  • Nemate dozvole za lokaciju, tako da morate da zatražite pristupa lokaciji pre nego što možete da pregledate na njega.

  • Kreiranje sopstvenog lokacije. Možete zatim dodajte druge osobe i grupe na lokaciju i čak da poruke dobrodošlice sa lokacije adresu šalju automatski te osobe.

Pregledanje na lokaciji imate pristup

Ako su dozvole za određenu lokaciju, možete da odete na tu lokaciju kao i vi bilo koje Veb lokacije.

Napomena : Ovaj članak se odnosi na primer SharePoint lokaciju kreirao Adventure Works izmišljeni preduzeće koje proizvodi bicikli bicikl komponente i bicikl pribor.

Na primer, Diana, novog zaposlenog Adventure Works marketinškog tima želi da biste dobili informacije o odsustvu izveštavanja u preduzeću. Na lokaciji "Marketing", ona obaveštenja koja karticu sa oznakom Nove Wiki unajmite.

Gornja traka sa vezama za lokaciju „Marketing“

Znati da ima dozvole za lokaciju, ona klikne na karticu i otvara novi unajmite Wiki matičnu stranicu.

Kartica „Wiki“ na gornjoj traci sa vezama

Zahtevanje pristupa lokaciji

Ako pokušate da pristupite lokaciji, a pojavljuje se poruka o grešci, morate da zahtevate dozvole od vlasnika lokacije klikom zahteva za pristup i uneti neke informacije u obrascu zahteva koji se pojavljuje.

Napomena : Ako zahtev za pristup ne nalazi na stranici, funkciju zahteva za pristup nije omogućena. U ovom slučaju, obratite se administratoru lokacije direktno.

Stranica „Pristup nije dozvoljen“

U ovom primeru, Kris želi da biste zatražili pristup na lokaciju koja sadrži informacije koje je potrebno za izveštaj.

Stranica „Zahtevanje pristupa“

Da biste to uradili, Kris klikne na vezu zahteva za pristup tipove zahtev i klikne na dugme Pošalji zahtev. Poruka se šalje vlasnik lokacije sa zahtevom za dozvole za lokaciju.

Kreiranje lokacije

Office SharePoint Server 2007 olakšava kreiranje sopstvenog lokacije. Kada kreirate novu lokaciju, možete da birate između nekoliko predložaka koje obezbeđuju odličan početnu tačku. Ove predloške sadrže stranice, liste, biblioteke i druge elemente koji pomaže vašem timu da radite zajedno na projektima, saradnju na dokumentima i upravljaju sastancima. Kada izaberete predložak koji najviše odgovara vašim potrebama, možete da dodajete, uklanjanje i prilagodite izgled svoje elemente, kao što su tekst, grafika, stranice i biblioteke.

Opcije izbora predloška

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×