Dobijanje odgovora na pitanja o sistemu Office Online

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Napomena    U ovom slučaju formu najbolje funkcioniše za klijente koji koriste Office Online na lokaciji OneDrive.com. Ako u Office 365 usluzi ili na SharePoint lokaciji vaše organizacije koristite Office Online, koristite resurse podrške koje obezbeđuje vaša organizacija.

  1. Posetite lokaciju Office Online zajednice i potražite da saznam da li je već bio odgovoriti na vaše pitanje. Ne morate da budete prijavljeni da pregledate i tražite informacije.

  2. Ako ne vidite odgovor na vaše pitanje kliknite na dugme Učestvuj > Postavite pitanje i prosledite pitanje.

    Napomena    Morate biti prijavljeni da biste objavili pitanje. Ako se prvi put prijavljujete u zajednicu, bićete usmereni na stranicu za dovršavanje profila.

Da biste objavili vaše pitanje, otkucajte pitanje ili problem u polje Naslov, a zatim popunite ostatak obrasca. Kada neko bude odgovorio na vaše pitanje, izaberite stavku Označi kao odgovor. To će pomoći drugima da brzo pronađu odgovor.

Za više informacija o korišćenju stranica zajednice idite na Učestvuj > Najčešća pitanja blizu vrha stranice.

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Primenjuje se na: Excel Online, Word Online, PowerPoint Online, OneNote OnlineDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik