Dobijanje odgovora na pitanja o sistemu Office Online

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena :  U ovom slučaju formu najbolje funkcioniše za klijente koji koriste Office Online na lokaciji OneDrive.com. Ako u Office 365 usluzi ili na SharePoint lokaciji vaše organizacije koristite Office Online, koristite resurse podrške koje obezbeđuje vaša organizacija.

  1. Idite na Office Online zajednice i pretraživanje da biste saznali da li je već bio odgovoriti na vaše pitanje. Ne morate da budete prijavljeni na Potraži i potražite informacije.

  2. Ako ne vidite odgovor na vaše pitanje kliknite na dugme Učestvuj > Postavite pitanje i prosledite pitanje.

    Napomena :  Morate biti prijavljeni da biste objavili pitanje. Ako se prvi put prijavljujete u zajednicu, bićete usmereni na stranicu za dovršavanje profila.

Da biste objavili vaše pitanje, otkucajte pitanje ili problem u polje Naslov, a zatim popunite ostatak obrasca. Kada neko bude odgovorio na vaše pitanje, izaberite stavku Označi kao odgovor. To će pomoći drugima da brzo pronađu odgovor.

Za više informacija o korišćenju stranica zajednice idite na Učestvuj > Najčešća pitanja blizu vrha stranice.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×