Dobijanje odgovora na pitanja o sistemu Office Online

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena:  U ovom slučaju formu najbolje funkcioniše za klijente koji koriste Office Online na lokaciji OneDrive.com. Ako u Office 365 usluzi ili na SharePoint lokaciji vaše organizacije koristite Office Online, koristite resurse podrške koje obezbeđuje vaša organizacija.

  1. Idite na Office Online zajednice i pretraživanje da biste saznali da li je već bio odgovoriti na vaše pitanje. Ne morate da budete prijavljeni na Potraži i potražite informacije.

  2. Ako ne vidite odgovor na vaše pitanje kliknite na dugme Učestvuj > Postavite pitanje i prosledite pitanje.

    Napomena:  Morate biti prijavljeni da biste objavili pitanje. Ako se prvi put prijavljujete u zajednicu, bićete usmereni na stranicu za dovršavanje profila.

Da biste objavili vaše pitanje, otkucajte pitanje ili problem u polje Naslov, a zatim popunite ostatak obrasca. Kada neko bude odgovorio na vaše pitanje, izaberite stavku Označi kao odgovor. To će pomoći drugima da brzo pronađu odgovor.

Za više informacija o korišćenju stranica zajednice idite na Učestvuj > Najčešća pitanja blizu vrha stranice.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×