Dobijam e MStore.mgc je oštećena greške poruka

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

MStore.mgc je datoteka koju Microsoft Clip Organizer skladišti klip informacije o svojstvima klipova koje uvozite. Svojstva klipova uključuju informacije kao što su ključne reči, kategorije i pregledi sličica. Ako dobijete poruku da je ova datoteka je oštećena može da se popravi, Clip Organizer više ne mogu da pristupe ove informacije.

Možete da pokušate Sažimanje glavnog kataloga da biste rešili ovaj problem. U meniju Alatke izaberite stavku kompaktna.

Ako Sažimanje ne uspe, možda ćete morati da kreirate novi glavni katalog. Moraćete da izbrišete ili da biste preimenovali datoteku Mstore.mgc da biste dozvolili programu Clip Organizer da biste kreirali novi.

Brisanje ili preimenovanje Mstore.mgc

Zatvaranje programa Clip Organizer, a zatim u meniju Start izaberite stavku Pretraga. Izaberite sve datoteke i fascikle , a zatim unesite Mstore.mgc u polju ime čitav ili deo datoteke . Nakon što je pronaći datoteku, desnim tasterom miša i izaberite stavku Brisanje ili Preimenovanje.

Kada kreirate novu datoteku, izgubićete sve informacije o svojstvima dodate od strane korisnika. Kada se kreira nova verzija ove datoteke, možete da dodate klipove koje ste prethodno uvezli i ponovo unesite na informacije o svojstvima tih klipova.

Napomena : Ako vaš računar je podešen da se koristi u većem broju osoba ili ima više od jednog profila, vodite računa da izbrišete samo kopiju ove datoteke koja se nalazi u fascikli ili na putanji sa vašim nalogom (ID za prijavljivanje) na njoj. Ako ste na mreži, potražite pomoć od administratora mreže ako ne znate kako da pronađete odgovarajuću datoteku.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevede mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×