Deljenje tela teksta između dva slajda

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Budite dobri prema svojoj publici – nemojte ih terati da čitaju veliku količinu teksta na slajdovima u prezentaciji.

Da biste prezentaciju učinili privlačnijom za publiku, uključite onoliko teksta na svaki slajd koliko vam je potrebno da iskažete ono što želite. Kad imate više tela teksta na jednom slajdu nego što želite, možete da razdelite tekst između dva slajda.

  1. Na kartici Prikaz, u grupi Prikazi prezentacije izaberite opciju Prikaz strukture.

  2. Postavite kursor na mesto gde želite da razdelite tekst (na primer, na kraju pasusa sa znakovima za nabrajanje) i pritisnite taster ENTER. PowerPoint kreira novi slajd sa tekstom koji počinje od mesta gde ste postavili kursor.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×