Deljenje tela teksta između dva slajda

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste prezentaciju atraktivnija pred publikom, uključite samo onoliko teksta na svaki slajd koliko je potrebno. Kada imate više tela teksta na jednom slajdu nego što želite, možete da razdelite tekst između dva slajda.

Napomena : Ova procedura odnosi se samo na telo teksta. Ako to ne uspe za tekst koji želite da razdelite, Iseci (CTRL + X) tekst sa jednog slajda i nalepite (CTRL + V) ga na drugi slajd.

Da biste razdelili tela teksta između dva slajda, uradite sledeće:

  1. Na kartici " Prikaz " izaberite stavku Prikaz strukture.

  2. Postavite kursor na mesto gde želite da razdelite tekst (na primer, na kraju pasusa), a zatim pritisnite taster ENTER.

Da biste razdelili tela teksta između dva slajda, uradite sledeće:

  1. U oknu koje sadrži kartice Prikaz strukture i Slajdovi izaberite karticu Prikaz strukture .

  2. Postavite kursor na mesto gde želite da razdelite tekst (na primer, na kraju pasusa), a zatim pritisnite taster ENTER.

Više informacija o tome koliko teksta da biste koristili na slajdu, pogledajte članak Uključivanje automatskog uklapanja teksta čuvara mesta ili isključivanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×