Deljenje radnih svezaka pomoću sistema Excel Services

Deljenje radnih svezaka pomoću sistema Excel Services

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite Excel Services za deljenje radnih svezaka sa drugim osobama u bezbedno, centralnu lokaciju, na primer biblioteke dokumenata u SharePoint Server 2013 ili SharePoint Online u Office 365 Enterprise. Možete da uradite ovo u nekoliko jednostavnih koraka:

Korak 1: Kreiranje radne sveske koja sadrži grafikone, tabele i izveštaja koji želite da delite. Pogledajte članak Kreiranje grafikona od početka do kraja.

Korak 2: Definišite imenovane stavke za pojedinačne grafikone, tabele i druge stavke u radnoj svesci. U članku Definisanje i korišćenje imena u formulama.

Korak 3: Navedite način na koji želite radne sveske za prikazivanje u prozoru pregledača. Pogledajte članak Korišćenje opcija prikaza pregledača da biste naveli kako želite da se radna sveska prikaže u prozoru pregledača.

Korak 4: Otpremanje radne sveske SharePoint biblioteka. U zavisnosti od toga da li vaša organizacija koristi SharePoint Server 2013 ili SharePoint Online Enterprise (Office 365), koristite neku od sledećih procedura da biste objavili radnu svesku SharePoint biblioteka.

Otpremanje radne sveske u biblioteci u sistemu SharePoint Server 2013 (Lokalno)

  1. Na lokaciji, kao što je lokacija tima, odaberite biblioteku, kao što su biblioteke dokumenata.

  2. Izaberite stavku + novi dokument da biste otvorili dijalog Dodavanje dokumenta .

  3. Odaberite stavku Potraži, a zatim koristite dijalog Izbor datoteke za otpremanje . Izaberite radnu svesku koju želite da objavite, a zatim odaberite stavku Otvori.

  4. U dijalogu Dodavanje dokumenta kliknite na dugme U redu. Radna sveska se dodaje u biblioteku.

Otpremanje radne sveske u biblioteci u sistemu SharePoint Online (u oblaku)

  1. Prijavite se u okruženju Office 365 i idite na lokaciju, kao što je lokacija tima.

  2. Odaberite biblioteku, kao što je biblioteka dokumenata na lokaciji.

  3. Odaberite stavku + novi dokument., a zatim odaberite stavku Otpremi postojeću datoteku da biste otvorili dijalog Dodavanje dokumenta .

  4. Odaberite stavku Potraži, a zatim koristite dijalog Izbor datoteke za otpremanje . Izaberite radnu svesku koju želite da objavite, a zatim odaberite stavku Otvori.

  5. U dijalogu Dodavanje dokumenta kliknite na dugme U redu. Radna sveska se dodaje u biblioteku.

Korak 5: (Ovo je opcionalno) Prikazivanje radne sveske u SharePoint Veb segment. Nakon toga možete otpremiti radne sveske u SharePoint biblioteci, možete da prikažete sadržaj radne sveske u SharePoint Veb segment. U članku Povezivanje sa Excel Web Access Veb segmentom u Excel radnoj svesci.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×