Deljenje pretplate na Office 365 Home sa najviše četiri osobe

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste kupili Office 365 Home, možete da delite pogodnosti pretplate sa do četiri druge osobe.

Bez dodatnih troškova svaka osoba dobija:

 • Najnovija verzija Office aplikacije za računar, Mac računar, tablet računare i pametne telefone.

  Da biste instalirali Office, svaka osoba mora da ima svoj Microsoft nalog i ličnu Moj Office nalog stranicu. Ako ta osoba nema Microsoft nalog, može da ga napravi kada prihvati vaš poziv za deljenje. Besplatno je.

 • OneDrive– 1 TB prostora za skladištenje besplatno OneDrive . Da biste saznali više, pogledajte članak „Osnovni podaci o usluzi OneDrive” u sistemu Office 365 najčešća pitanja.

  Osobe sa kojima delite pogodnosti pretplate dobijaju sopstveni OneDrive prostor za skladištenje. Ne brinite: Oni ne mogu da pristupe datotekama ili fasciklama na vašem ličnom OneDrive skladištu, iako možete da delite datoteke sa njima, ako želite. Da biste saznali kako, pogledajte članak Deljenje OneDrive datoteka i fascikli

 • Skype– 60 Skype minuta mesečno za mobilne telefone u 8 zemalja i fiksnih telefona u + od 60 zemalja (samo na tržištima na kojima je dostupna Skype ) više. Više informacija potražite u članku „o Skype minuta” u sistemu Office 365 najčešća pitanja.

 • Outlook.com– napredne alatke zaštite svake osobe prijemno poštansko sanduče od phishing i malver sa realnom vremenu upozorenja o zlonamerne veb lokacije i tako što ćete skenirati prilozi najnovije viruse bezbednost e-pošte. Osobe sa kojima delite će doći u ad besplatni iskustva i 50 GB prostora za skladištenje po poštanskom sandučetu.

Napomena: Bilo ko deli vašu pretplatu neće imati pristup svim datotekama koje kreirate pomoću Office – i neće imati pristup u svoj. Sve datoteke i usluge upotrebe informacija ostaje privatno – kao da su kupili svoju pretplatu.

Želite da instalirate Office 365 Home za sebe na drugi uređaj? Ne morate da delite Office 365 Home pretplatu sa vama da ga instalirate na drugom uređaju. Prijavljivanje za Microsoft nalog, instalacijama stranice na uređaj koji želite da instalirate na i odaberite instalaciju.

Kako da dele pogodnosti vaše pretplate Office 365 Home sa drugim osobama

Pretplatu možete da delite sa nekim – vaša porodica ili izvan njega. Ovaj odeljak vam pokazuje kako da delite sa osobama izvan vaše porodica. Sledeći odeljak vam pokazuje kako da delite sa osobama unutar vaša porodica.

 1. Prijavite se na Office 365 Home stranicu naloga. Uverite se da koristite Microsoft nalog koji ste koristili za podešavanje usluge Office 365 Home pretplatu.

 2. Izaberite karticu Deljenje , a zatim kliknite na dugme Start za deljenje.

  Napomene: 

  • Ako ne vidite karticu za deljenje ili u vaš kartica "deljenje" ne vidite deljenje sistema Office, možda neće biti vlasnik Office 365 Home pretplate. Ako koristite pretplatu na Office 365 Home da je neko drugi dele sa vama ili ako imate neki drugi tip Office 365 pretplatu, ne možete da delite pretplatu sa drugim osobama.

  • Možete takođe neće da imate pretplatu na Office 365 Home . Proverite ime proizvoda iznad kartice. Office 365 Personal i Office 365 University ne uključuju deljenje pretplate.

 3. Na Deli Office iskačućeg, odaberite stavku pozivanje putem e-pošte ili pozivanje putem veze.

Pozivanje osoba pomoću e-pošte

Unesite e-poštu. Jednostavno je. E-poštu možete koristiti da biste pozvali ih takođe bi trebalo da bude e-pošte koriste za deljeni Office 365 pretplatu.

Pozivanje osobe slanjem jednokratnu veze

Kliknite na dugme Kopiraj da biste poslali vezu putem e-pošte, tekst ili druge ljubazni poruke osobi koju želite da delite sa. Kada se klikne na vezu i prijavite se pomoću Microsoft naloga, biće dodata u pretplatu.

Ako želite da delite pretplatu sa više osoba, napravite zasebnu vezu za svaku osobu.

Pre deljenja sa nekom osobom: Razmislite o tome koliko uređaja koji želite da instalirate na i o tome sa njima. Kao vlasnik Office 365 Home pretplate, možete da deaktivirate sve instalacije iz Microsoft naloga, deljenje stranice ako ne pronađete ti, ali se preporučuje da biste podesili očekivanja unapred. Saznajte više o ovo i šta da radite ako neko ne primiti poziv u odeljku Upravljanje koji ste podelili sa, pozivi i instalacije .

Pre nego što neko instalira Office: Proverite da li njihov kompjuter ispunjava sistemske zahteve. Na primer, najnovija verzija sistema Office ne može da se instalira na Chromebook računarima ili Windows računarima koji rade pod operativnim sistemom Windows Vista ili Windows XP.

Kako da upravljate sa kime delite, pozivnicama i instalacijama

Tokom određenog vremenskog perioda, možda ćete želeti da delite sa drugima ili deaktiviranje instalacije Office na starijim računarima i instalirate Office na novi računara. Je lako: samo idite na Microsoft nalog, deljenje stranice, a zatim pratite uputstva.

Upravljanje osobama i Office instalacijama

Koristite odeljak Upravljanje ljudima na na moj nalog Office > deli Office 365 stranice da biste prikazali i upravljanje kako ljudi koriste deljene Office 365 Home pretplatu i Office instalira.

Na primer, ako se koriste sve dostupne instalacije, a želite da oslobodite instalaciju, imate dve mogućnosti:

 • Deaktiviranje Office instalacije     Deaktiviranje instalacije ne uklanja osobu iz vaše pretplate na Office 365 Home. To samo stavlja instalaciju na određenom uređaju u režim samo za čitanje i oslobađa Office instalaciju za drugi uređaj. Osoba sa kojom ste podelili pretplatu može i dalje da prikaže i štampa svoje Office datoteke; ona samo ne može da ih uređuje ili da pravi nove. Ona zadržava svoje dodatno OneDrive skladište i dalje može da koristi vaše Office instalacije, ako još neka postane dostupna.

 • Prestanak deljenja pretplate sa nekim     Kada prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom, ona gubi sve pogodnosti pretplate na Office 365 Home, uključujući dodatno OneDrive skladište i mogućnost korišćenja vaših Office instalacija. Ona i dalje može da prikazuje i štampa svoje Office dokumente, ali ne može da ih uređuje ili da pravi nove.

Upravljanje pozivima

Koristite odeljak Upravljanje pozivima na stranici Moj Office nalog > Deljenje usluge Office 365 da biste prikazali pozive koje ste kreirali i upravljali njima. Možete da proverite status poziva ili da ponovo pošaljete ili obrišete pozive.

Ako osoba kojoj ste poslali poziv ne može da ga pronađe, pročitajte odeljak Ne mogu da pronađem poziv za deljenje usluge Office 365 Home. A ako neko nije prihvatio poziv, a vas to ne zanima, jednostavno možete da izbrišete poziv.

Pomoć za osobe sa kojima ste podelili pretplatu

Kada delite pretplatu sa nekim, dobijaju e-poruku od Microsoft koja im govori da ste podelili Office 365 Home pretplate sa njima. Treba da urade samo kliknite na dugme prihvati u e-poštu i idite na svoj Microsoft nalog, stranice instaliranje za instaliranje Office, pristup njihove OneDrive skladišta i još mnogo toga.

Kao što je spomenuto iznad, ako ne dobije poziv, zamolite je da pročita Ne mogu da pronađem poziv za deljenje usluge Office 365 Home. A ako ima problema prilikom instaliranja usluge Office, zamolite je da pogleda Rešavanje problema prilikom instaliranja sistema Office 365, Office 2016 i Office 2013.

Takođe pogledajte

Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×