Deljenje obrasca za saradnju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Microsoft Forms, možete da imate više osoba saradnju na strukturu i raspored kvizove i obrasce. Kada delite test ili obrazac za saradnju, možete da kreirate poseban vezu koja omogućava drugima da biste prikazali i izvršite promene u dizajnu test ili obrasca ste počeli. Svi saradnici test ili obrazac možete takođe prikaz uređivanje i brisanje odgovora. Saradnici možete deliti na test ili obrasca sa drugim osobama tako što ćete im poslati obrazac saradnju vezu.

Deljenje za saradnju

Da biste delili test ili obrazac za saradnju, sledite ove korake.

 1. U Microsoft Forms, otvorite test ili obrazac koji želite da delite za saradnju.

 2. Kliknite na dugme Deli.

 3. Na deljenje oknu, kliknite na dugme Preuzmi vezu za prikazivanje i uređivanje.

  Preuzmi vezu da biste prikazali i dugme "Uredi"

 4. Kliknite na dugme Kopiraj pored okvira za tekst koji prikazuje obrazac URL adresu.

  Obrazac saradnju URL adresu veze pored Kopiraj "i" Izbriši "

 5. Nalepite tu vezu gde god predviđena publika mogu videti i kliknite na njega ili da je pošaljete drugima putem e-pošte.

 6. Kada delite test ili obrasca za saradnju, ona ostaje u svoj profil, ali drugih osoba može da prikaže i uređuje kroz koje saradnju URL adresu. Na vrhu test ili obrascu koji ste podelili, videćete ikone inicijale za svaku osobu prave izmene u obrascu.

  Saradnik Početna ikone "Cc" i DL

 7. Microsoft Forms takođe prikazuje saradnika ikone pored svakog odeljka trenutno uređuje.

  Saradnik inicijale prikazuje pored test pitanje

Prekid deljenja test ili obrasca

Treba da prestanete da delite i uklonite test ili obrasca saradnju vezu? Pratite ove korake.

 1. U Microsoft Forms, otvorite test ili oblik koji ima saradnja vezu.

 2. Kliknite na dugme Deli.

 3. U oknu "Deljenje" kliknite na dugme Izbriši smeće dugmad pored okvira za tekst koji prikazuje obrazac saradnju URL adresu.

  Obrazac saradnju URL adresu veze pored Kopiraj "i" Izbriši "

 4. Microsoft Forms prikazuje poruku o potvrdi. Kliknite na dugme Ukloni vezu da biste uklonili saradnja vezu. Ako se predomislite i ne želite da uklonite saradnja vezu, kliknite na dugme Otkaži . Kada uklonite, ne mogu ponovo da kreirate ista saradnja veza.

  Ukloni vezu dugmad prikazuju i "Otkaži"

Kada drugi korisnici sada pokušali da biste pronašli test ili obrasca koje ste prethodno delili, odmah ćete videti stranicu greške dozvole. Uvek možete da kreirate drugi novu saradnju vezu ponovo da bi test ili obrazac ako je potrebno, ali će biti novi jedinstvenu vezu. Moraćete da biste poslali novu vezu drugim osobama u vidu da ih da nastavite saradnju na test ili obrasca.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Kopiranje obrasca

Slanje i prikupljanje odgovore za obrazac

Deljenje obrasca kao predloška

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×