Deljenje lokacije

Komandu Deljenje možete koristiti da biste pozvali druge osobe u organizaciji na lokaciju. Ako ste tek kreirali novu lokaciju, ovo može biti brz način da odobrite dozvole osobama koje želite da koriste lokaciju. Deljenje lokacije je takođe i sjajan način da pokrenete saradnju na projektu odobravanjem pristupa osobama svim važnim dokumentima i informacijama.

Ako ste Microsoft Office 365 korisnik, možda ćete takođe moći da koristite komandu Deljenje za deljenje lokacija sa spoljnim korisnicima koji nemaju licence na vašu Office 365 pretplatu. Više informacija ćete pronaći u članku Deljenje lokacija ili dokumenata sa osobama izvan organizacije.

  1. Idite na lokaciju koju želite da delite i kliknite na dugme Deljenje.
    Slika komande „Deli“ u gornjem desnom delu ekrana.

  2. U dijalogu Deljenje otkucajte imena osoba u organizaciji koje želite da pozovete na lokaciju.
    Ova slika pokazuje dijalog deljenja za lokaciju.

  3. Otkucajte poruku koju želite da uključite u poziv.

  4. Kliknite na dugme Deli.

    Napomena    Ako niste vlasnik lokacije, možete pozvati i druge osobe na lokaciju, ali vaš poziv će generisati zahtev za pristup koji osoba koja je vlasnik lokacije može da odobri ili odbije.

Srodni zadaci

Primenjuje se na: SharePoint Online, SharePoint Server 2013 Enterprise, SharePoint Server 2013 Preview, SharePoint Foundation 2010Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik