Deljenje lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite komandu " Deljenje " da biste pozvali druge osobe u vašoj organizaciji na lokaciji. Ako ste upravo kreirali novu lokaciju, ovo je brz način da dodelite dozvole za osobe koju želite da koristite lokaciju. Deljenje lokacije takođe je sjajan način da biste započeli za početak saradnja na projektu dodelite osobama pristup sve relevantne dokumente i informacije.

Ako ste Microsoft Office 365 klijenta, možda ćete takođe moći da koristite komande " deli " da dele lokacije sa spoljnim korisnicima koji nemaju licence za pretplatu na Office 365 . Više informacija potražite u članku Deljenje lokacija ili dokumenata sa osobama izvan vaše organizacije.

  1. Idite na lokaciju na koju želite da delite i kliknite na dugme deli.
    Slika komande „Deli“ u gornjem desnom delu ekrana.

  2. U dijalogu deli otkucajte imena ljudi u vašoj organizaciji koje želite da pozovete na lokaciju.
    Unesite korisnike sa kojima želite da delite lokaciju.

  3. Otkucajte poruku koju želite da uključite u poziv.

  4. Kliknite na dugme Deli.

    Napomena :  Ako niste vlasnik lokacije, možete pozvati i druge osobe na lokaciju, ali vaš poziv će generisati zahtev za pristup koji osoba koja je vlasnik lokacije može da odobri ili odbije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×