Deljenje lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite komandu " Deljenje " da biste pozvali druge osobe u vašoj organizaciji na lokaciji. Ako ste upravo kreirali novu lokaciju, ovo je brz način da dodelite dozvole za osobe koju želite da koristite lokaciju. Deljenje lokacije takođe je sjajan način da biste započeli za početak saradnja na projektu dodelite osobama pristup sve relevantne dokumente i informacije.

(Želite da delite datoteku ili fasciklu umesto toga?)

Ako ste Office 365 klijenta, možda ćete takođe moći da koristite komande " deli " da dele lokacije sa spoljnim korisnicima koji nemaju licence za pretplatu na Office 365 . Više informacija potražite u članku Deljenje lokacija ili dokumenata sa osobama izvan vaše organizacije.

  1. Idite na lokaciju na koju želite da delite i kliknite na dugme deli.
    Slika komande „Deli“ u gornjem desnom delu ekrana.

  2. U dijalogu deli otkucajte imena ljudi u vašoj organizaciji koje želite da pozovete na lokaciju.
    Unesite korisnike sa kojima želite da delite lokaciju.

  3. Otkucajte poruku koju želite da uključite u poziv.

  4. Kliknite na dugme Deli.

    Napomena :  Ako niste vlasnik lokacije, možete pozvati i druge osobe na lokaciju, ali vaš poziv će generisati zahtev za pristup koji osoba koja je vlasnik lokacije može da odobri ili odbije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×