Deljenje lepljive beleške

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lepljive beleške možete da delite sa svima, čak i ako nemaju Microsoft nalog.

Možete da delite lepljive beleške na iPhone uređaju sa svima, čak i osobe koje nemaju Microsoft nalog. Lepljive beleške možete deliti pomoću najpopularnijih aplikacije ili usluge dostupni na iPhone uređaju, uključujući razmena tekstualnih poruka, e-pošte ili društvenih medija.

  • Sa liste "beleške" slajda lepljive beleške sa desne strane da biste otkrili opcije lepljive beleške, a zatim dodirnite ikonu za deljenje.

  • Možete takođe da delite lepljive beleške tako što ćete je otvoriti prvi put, i zatim dodirnite ikonu tri tačke (...) koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Dodirnite stavku deli beleške.

Možete da delite lepljive beleške na Android telefonu sa svima, čak i osobe koje nemaju Microsoft nalog. Možete da delite lepljive beleške pomoću najpopularnijih aplikacije ili usluge dostupni na Android telefonu, uključujući razmena tekstualnih poruka, e-pošte ili društvenih medija.

  1. Iz bilo kog lepljive beleške, dodirnite ikonu tri tačke (...) koja se nalazi u gornjem desnom uglu.

  2. Dodirnite stavku Deli.

  3. Izaberite kako želite da delite lepljive beleške.

Takođe pogledajte

Prvi koraci uz lepljive beleške

Kreiranje lepljive beleške

Pogledajte svuda lepljive beleške

Brisanje lepljive beleške

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×