Deljenje jedne stranice sa napomenama uz OneNote za Windows 8

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pomoću programa OneNote za Windows 8 možete da delite stranicu u beležnici sa drugim ljudima.

  1. Otvorite stranicu koju želite da delite i dodirnite karticu stranice sa leve strane da biste je izabrali. Oko kartice stranice se pojavljuje podebljana ivica sa oznakom potvrde kako bi se potvrdilo da je izabrana.

  2. Brzo prevucite sa krajnje desne ivice ekrana nalevo i dodirnite dugme Deli.

  3. Izaberite cilj deljenja (na primer, Pošta).

  4. Pratite potrebne korake u ciljnoj aplikaciji (na primer, unesite e-adresu primaoca i naslov poruke), a zatim dodirnite dugme Deli ili Pošalji.

Napomena : Kada pošaljete stranicu sa beleškama poštom, sadržaj će se deliti u telu e-poruke. Primaoci neće dobiti vezu ka stranici u beležnici niti će moći da uređuju stranicu u izvoru, osim ako im prethodno niste dali eksplicitne dozvole za uređivanje.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×