Deljenje iste liste RSS feedova između programa Windows Internet Explorer i Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada koristite Windows Internet Explorer 7 ili 8 i Microsoft Office Outlook 2007, možete da prikažete i održali istu RSS feedovi pretplate na listu ili programu. Možete postići tako što ćete podeliti jedne liste RSS feedova pretplatu putem listi uobičajenih feedova u programu Microsoft Windows.

Lista uobičajenih feedova koristi programima kao što su Office Outlook 2007 i Internet Explorer kao na zajedničku lokaciju za informacije o RSS feedova. Kada dodate RSS Feed u bilo koji program koji koristi listi uobičajenih feedova, RSS Feed je dostupna u programima automatski. Ako RSS Feed izbrisana sa listom uobičajenih feedova, ona će takođe biti uklonjen sa Office Outlook 2007.

Napomena : Brisanje RSS feeda u programu Office Outlook 2007 ne uklanja RSS feed sa liste uobičajenih feedova ili iz drugih programa koji koriste listu uobičajenih feedova.

Prvi put kada dodate RSS feed u program Office Outlook 2007, dijalog će vas upitati želite li da lista pretplata na RSS feedove bude sinhronizovana između programa Outlook i opšte liste feedova. Bez obzira na opciju koju odaberete, svoj izbor možete promeniti u dijalogu Više opcija.

Sinhronizovanje pretplata na Outlook RSS feedove sa opštim spiskom feedova

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Na kartici Ostalo, u okviru Opšte postavke kliknite na dugme Više opcija.

  3. U okviru Opšte postavke potvrdite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove sa opštim spiskom feedova.

    Dijalog „Više opcija“

Prekidanje sinhronizovanja pretplata na Outlook RSS feedove sa opštim spiskom feedova

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Na kartici Ostalo, u okviru Opšte postavke kliknite na dugme Više opcija.

  3. U okviru Opšte postavke opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove sa opštim spiskom feedova.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×