Deljenje beležaka OneNote na sastanku

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada hvatate beleške tokom sastanka, verovatno ne možete da pribeležite baš sve što ljudi govore. Zato pustite druge da hvataju beleške sa vama. Treba samo da držite beleške na deljenoj lokaciji, kao što je OneDrive ili SharePoint, a OneNote će uraditi sve ostalo.

Napomena :  Ako ste već kreirali beležnicu na računaru, moraćete prvo da je delite u usluzi OneDrive da bi i drugi mogli da je prikažu i uređuju.

Da biste dozvolili drugim osobama da prikažu vaše deljene beleške i da im daju svoj doprinos, uradite sledeće:

  • Da biste pozvali druge osobe da koriste deljenu beležnicu, izaberite stavke Datoteka > Deljenje > Pozovi osobe.

    Deljenje beležnice sa drugim osobama

    Osobe koje pozovete će dobiti poruku sa vezom ka deljenoj beležnici. Dozvole koje ste postavili za njih na deljenoj lokaciji će odrediti da li možete da prikažete samo beleške ili da ih izmenite.

  • Da biste podelili beležnicu tokom sastanka, izaberite stavke Datoteka > Deljenje > Deli sa sastankom.

    Delite beleške sa učesnicima na sastanku.

Nakon što drugi otvore beležnicu, svi koji imaju dozvole mogu da dodaju beleške sa sastanka – pa čak i u isto vreme! OneNote se automatski sinhronizuje i pojavljuju se beleške svih osoba.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×