Deljenje baze podataka: proverite postavke računara za pristupanje bazi podataka u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako želite da lokalnu bazu podataka delite sa ostalim korisnicima, podesite postavke na računaru tako da pristup bude dozvoljen. Preporučuje se da Menadžeru za poslovne kontakte za Outlook dozvolite da promeni ove postavke tako da deljenje podataka bude dozvoljeno, ali možete i da opozovete izbor u polju za potvrdu pored svake postavke koju ne želite da promenite.

Napomena : Neophodno je da budete administrator i da budete prijavljeni kao administrator da biste dozvolili izvršenje ovih promena ili ih sami sproveli. Ukoliko niste administrator, zatražite od administratora računara da se prijavi kao administrator i izvrši promene u vaše ime.

Želim da pregledam postavke koje će biti promenjene      Ako je dostupan, potvrdite ovaj izbor da biste videli listu svih postavki koje bi mogle da spreče korisnike da pristupe bazi podataka na datom računaru.

Postavke koje zahtevaju promene     U listi Postavke naveden je svaki problem koji zahteva neke izmene. Kliknite na problem da biste dobili dodatne detalje. Ako ne želite da izvršite preporučenu promenu, opozovite izbor u polju za potvrdu pored te postavke. Kliknite na dugme Dalje kada budete spremni da nastavite.

Napomena : Ovo je deo procesa kojim se drugim korisnicima dozvoljava deljenje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte čiji ste vlasnik. Da biste delili bazu podataka, u meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Deli bazu podataka i dovršite korake čarobnjaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×