Deljenje baze podataka: izbor korisnika u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Korisnici koji imaju pristup ovom računaru      U ovom oknu navedena su imena svih korisnika kojima ste dozvolili pristup bazi podataka. Da biste nekom korisniku dozvolili pristup bazi podataka, potvrdite izbor Podeli ispred imena korisnika.

Napomena : Podrazumevano, prikazuju se na ovoj listi administratorima na ovom računaru, ali administratora na domen nisu uključeni osim ako ih posebno dodate. Svaka osoba koja je administrator – bez obzira na to da li njegovo ili njeno korisnički nalog se prikazuje na ovoj listi – možete da pristupite sve podatke. Više informacija potražite u članku Kako da znam da li sam administrator?.

Dodaj novog korisnika      Ako ste administrator računara ili domena, a želite da dozvolite pristup korisniku koji nije na listi, kliknite na dugme Dodaj novog korisnika da biste ga dodali na ovu listu.

Ako vaš računar je deo radne grupe, morate da navedete privremenu lozinku za svakog novog korisnika. Lozinka ne može da bude prazno.

Napomena : Morate biti administrator da biste dodali novog korisnika na ovu listu. Ne mogu svi je administrator. Ako ste administrator, ali ste prijavljeni pod drugim imenom, odjavite se i zatim se prijavite pomoću naloga administratora. Ako niste administrator, odjavite se i pitajte nekoga ko je administrator da biste se prijavili na i zatim dozvolite pristup korisnika kojeg želite da dodate. Više informacija potražite u članku Kako da znam da li sam administrator?.

Da biste uklonili korisnika pristup bazi podataka Menadžera za poslovne kontakte

  1. Na stranici Izbor korisnika , opozovite izbor u polju za potvrdu pored imena korisnika koje ne želite da imaju pristup bazi podataka programa Business Contact Manager.

  2. Kliknite na dugme Dalje i dovršite čarobnjak.

Napomena : Ovo je deo procesa kojim se drugim korisnicima dozvoljava deljenje baza podataka Menadžera za poslovne kontakte čiji ste vlasnik. Da biste delili bazu podataka, u meniju Menadžera za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Podeli bazu podataka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×