Deljenje baze podataka: dodavanje novog korisnika u Menadžer za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Morate biti administrator da biste dodali novog korisnika sa deljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Korisničko ime      Upišite korisničko ime korisnika kome želite da dozvolite pristup računaru. To ime mora bude isto kao i korisničko ime (odnosno, ID za prijavljivanje) koje korisnici upisuju prilikom prijavljivanja na mrežu sa njihovog računara.

Napomena : Ako računar nije deo domena, morate da otkucajte privremenu lozinku za korisnika. Lozinka ne može da bude prazno.

Domen      Upišite ime domen kome korisnik pripada.

Potraži      Kliknite na dugme Potraži da biste pronašli korisničko ime i domen.

Kako?

  1. U dijalog Izbor korisnika možete uneti ime korisnika, ime i prezime korisnika ili korisničko ime (ID za prijavljivanje).

  2. Ako kliknete na dugme Proveri imena, prikazaće se lista sa koje možete da izaberete imena ili punu e-adresu korisnika.

  3. Ako se prikaže lista sa imenima, izaberite ime korisnika i kliknite na dugme U redu.

  4. Kada se prikaže ispravna e-adresa, kliknite na dugme U redu.

Napomena : Ovo je deo procesa kojim se drugim korisnicima dozvoljava deljenje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte čiji ste vlasnik. Da biste delili bazu podataka, u meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Deli bazu podataka i dovršite korake čarobnjaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×