Deljenje baze podataka: deljenje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste bazu podataka delili sa drugim korisnicima, morate da budete trenutni vlasnik baze podataka. Osim toga, korisnici moraju da imaju pristup računaru na kom se nalazi baza podataka, zato što im je administrator dozvolio pristup ili je baza podataka deo njihovog domen.

Napomena: Morate biti administrator računara da biste nove korisnike dodali korisnicima koji već imaju dozvolu za pristup računaru.

  • Ako vaš računar ne pripada nekom domenu, a vi niste administrator, dovršite sve korake koje zahteva Čarobnjak za deljenje baze podataka, a zatim od administratora zatražite da novim korisnicima dozvoli pristup računaru.

  • Ako ste administrator i potrebno je da novom korisniku dozvolite pristup, uverite se da ste na računar prijavljeni kao administrator, osim u slučaju da radite pod operativnim sistemom Windows Vista koji će od vas zatražiti dozvolu ili administratorsku lozinku pre dodavanja novog korisnika.

Ne želim da delim svoje podatke     Izaberite ovu opciju da biste zaustavili deljenje podataka Menadžera za poslovne kontakte sa drugim korisnicima.

Želim da delim svoje podatke     Izaberite ovu opciju da biste drugim korisnicima dozvolili da dele vaše podatke Menadžera za poslovne kontakte.

  • Microsoft Windows XP Home

    Svoju bazu podataka ne možete da delite sa drugim korisnicima.

  • Microsoft Windows XP Professional ili Windows Vista

    Ako koristite ove verzije, potvrdite izbor sa korisnicima koji rade na drugim računarima u mojoj mreži.

Važno: Kada delite bazu podataka, možete da delite sve informacije na ovom bazom podataka sa svima koji imaju pristup njoj. Ako ste podesili e-pošte automatsko povezivanje, sve postojeće i buduće stavke istorije komunikacije povezane sa nalozima i poslovnih kontakata su dostupne za sve korisnike koji se deli bazu podataka. Ako želite da nastavite sa povezivanjem e-pošte sa zapisima u bazi podataka, možda ćete želeti da uklonite sve postojeće stavke istorije komunikacije koje ne želite da delite.

Napomena: Ovo je deo procesa kojim se drugim korisnicima dozvoljava deljenje baza podataka Menadžera za poslovne kontakte čiji ste vlasnik. Da biste delili bazu podataka, u meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Deli bazu podataka i dovršite korake čarobnjaka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×