Deljenje OneNote beležaka tokom sastanka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada hvatate beleške tokom sastanka, možete verovatno ne može da uhvati sve govore. Zašto ne omogućite ljudima da hvatate beleške sa vama? Samo OneNote beležnicu čuvate na deljenoj lokaciji, kao što su OneDrive ili SharePoint, i osobe za saradnju tokom sastanka.

Napomena : Ako koju ste već kreirali beležnicu na računaru, moraćete da je delite u usluzi OneDrive prvi put tako da drugi mogu da prikažu i uređuju.

Da biste dozvolili drugim osobama da prikažu vaše deljene beleške i da im daju svoj doprinos, uradite sledeće:

  • Da biste pozvali druge osobe da koriste deljenu beležnicu, odaberite stavke Datoteka > Deljenje > Pozovi osobe.

    Deljenje beležnice sa drugim osobama

    Osobe koje pozovete će dobiti poruku sa vezom ka deljenoj beležnici. Dozvole koje ste postavili za njih na deljenoj lokaciji će odrediti da li možete da prikažete samo beleške ili da ih izmenite.

  • Da biste delili beležnicu tokom sastanka, odaberite stavke Datoteka > Deljenje > Deli sa sastankom.

    Delite beleške sa učesnicima na sastanku.

Nakon što drugi otvore beležnicu, svi koji imaju dozvole mogu da dodaju beleške sa sastanka – pa čak i u isto vreme! OneNote se automatski sinhronizuje i pojavljuju se beleške svih osoba.

Napomena : Možete da prestanete da delite beležnicu bilo kada i možete da promenite ko može da vidi ili uređuje. Ako želite da delite beleške sa sastanka nakon sastanka, pokušajte da pošaljete stranice sa beleškama putem e-pošte.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×