Delite Office 365 Home sa najviše četvoro ljudi iz svog domaćinstva

Kada se pretplatite na Office 365 Home, možete da delite pogodnosti pretplate sa najviše 4 osobe. Jednostavno je poput slanja e-poruke. Svaka osoba:

 • Besplatno dobija sopstvenih 1 TB OneDrive skladišta.

 • Može da koristi sve dostupne Office instalacije za računar, Mac računar, tablet računare i mobilne uređaje.

 • Dobija 60 Skype minuta poziva mesečno za mobilne telefone u 8 zemalja i fiksnih telefona u više od 60 zemalja (samo na tržištima na kojima je Skype dostupan).

 • Dobija sopstvenu stranicu naloga gde može da instalira Office, prikaže svoje instalacije i upravlja njima.

Pozivanje osoba da dele pogodnosti vaše pretplate

 1. Prijavite se na stranicu naloga. Uverite se da koristite isti Microsoft nalog koji ste koristili za podešavanje pretplate.

 2. U odeljku Deljenje pogodnosti pretplate izaberite stavku Dodaj korisnika.

  Na stranici „Moj nalog“ izaberite stavku „Dodaj korisnika“ da biste pozvali nekoga da deli pretplatu sa vama.
 3. Otkucajte e-adresu osobe sa kojom želite da delite, a zatim izaberite stavku Pošalji poziv. Poziv ističe posle 30 dana.

  Unesite e-adresu osobe sa kojom želite da delite sadržaj.

  Važno   Poziv će biti poslat sa vašeg Microsoft naloga. Ako osoba koju pozovete ne dobije poziv, zatražite od nje da u fascikli za neželjenu poštu potraži poruku koja u temi sadrži „Office 365“.

  Ako želite da pošaljete poziv sa drugog naloga e-pošte, možete to da uradite. U odeljku Deljenje pogodnosti pretplate, u okviru imena osobe, kliknite na dugme Upravljaj. Zatim kopirajte i pošaljite vezu pomoću željenog naloga e-pošte.

  Svaka osoba koju pozovete dobiće svoju stranicu naloga koju može da koristi za instaliranje Office. Kad osoba instalira Office, na stranici svog naloga ćete videti imena računara i stavku Koristi.

  Kada neko ko deli vašu pretplatu instalira Office, videćete ime računara i ime osobe koja je instalirala Office.

Ako naiđete na problem prilikom instaliranja, isprobajte ova uobičajena rešenja.

Nekoliko stvari koje treba imati na umu

Kada delite pretplatu, osobe sa kojima je delite mogu koristiti bilo koju od dostupnih instalacija – dozvoljene su im više od jedne instalacije. Ako želite da koriste samo jednu ili dve instalacije, obavestite ih.

Ukoliko osoba sa kojom delite koristi više Office instalacija nego što vi to želite, ne brinite, i dalje je kontrola u vašim rukama. Možete deaktivirati instalacije kako bi omogućili dodatne. Deaktiviranjem instalacije ne uklanja se osoba iz pretplate. Te osobe moći će da zadrže dodatni prostor u skladištu u usluzi OneDrive i da i dalje koriste Office instalacije ukoliko budu dostupne.

Ukoliko želite nekoga da uklonite iz pretplate, možete to učiniti. Kada uklonite osobu, ona gubi sve pogodnosti pretplate, kao što su dodatni prostor u skladištu na usluzi OneDrive i mogućnost korišćenja vaših Office instalacija.

Primenjuje se na: Access 2013, Excel 2013, Outlook 2013, Publisher 2013, Word 2013, OneNote 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Word for Mac 2011Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik