Deklaracija WITH OWNERACCESS OPTION

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U okruženju sa radna grupa sa omogućenom bezbednošćuviše korisnika, koristite ovu deklarisanje pomoću upita da biste korisniku koji pokreće upit iste dozvole kao vlasnik upita.

Sintaksa

sqlnaredba
WITH OWNERACCESS OPTION

Primedbe

Deklaracija WITH OWNERACCESS OPTION je opcionalna.

Sledeći primer omogućava korisniku da biste prikazali informacije zarade (čak i ako korisnik ili nemate dozvolu za prikaz plate tabele), pod uslovom da vlasnik upita poseduje tu dozvolu:

SELECT LastName, FirstName, Salary
FROM Employees
ORDER BY LastName
WITH OWNERACCESS OPTION;

Ako korisnik u suprotnom sprečeni kreiranje ili dodavanje u tabelu, možete da koristite WITH OWNERACCESS OPTION da biste omogućili korisnicima da pokrenete upit za kreiranje tabele ili upit za dodavanje.

Ako želite da biste nametnuli bezbednosne postavke radne grupe i korisničke dozvole, nemojte uključivati deklaracija WITH OWNERACCESS OPTION.

Ova opcija zahteva da imate pristup datoteci System.mdw koja je povezana sa bazom podataka. To je korisna samo u obezbeđenom više korisnika primene.Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×